To je to što me zanima!

Čini se teško dok ne probate: Napravite sami super igračke

Igračke koje ćete sami napraviti djetetu će pružiti puno zabave, a uz to su i znatno jeftinije. Ovi primjeri vrlo su jednostavni za izraditi, a većinu dijelova već imate doma
Vidi originalni članak

Izrada ukrasa nije rezervirana samo za predbožićno vrijeme. Jednostavne igračke možete raditi cijele godine i tako oduševljavati svoje klince iznova i iznova. 

Zeko s rižom

Kao što ste radili snjegovića od čarape i riže, tako možete napraviti i uskrsnog zeku. Potrebna vam je veća čarapa, konac i riža. Napunite čarapu rižom i stegnite je na dva mjesta koncem, ali tako da ostavite na glavi više čarape. Od tog dijela ćete napraviti uši, jednostavno tako što ćete izrezati trokut u sredini. Na licu nacrtajte uši i zečju njušku. 

Staklenke sa šljokicama

Zimske staklenke sa snijegom zamijenit će staklenke sa šljokicama. Potrebna vam je manja staklenka, poklopac, igračka, voda i glicerol. 

Zalijepite igračku na unutrašnju stranu poklopca. Ulijte u staklenku pola vode, pola glicerola i dodajte šljokice po želji. Stavite poklopac s igračkom, zatvorite i okrenite naopako tako da poklopac zapravo bude podložak. 

Još ideja potražite u ovom videu:

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Ne ostavljam ništa nedovr… 16.02.2017.

    Zeko izgleda kao da je izašao iz filma 'Strava u ulici brijestova'.

  • slatko volim 15.02.2017.

    Slatko :)

  • 15.02.2017.

    necu ih napraviti

Komentiraj...
Vidi sve komentare