To je to što me zanima!

Čudesna transformacija: U 10 mjeseci smršavila čak 70 kg!

Donnalouise Gragg s 39 godina težila je 131,5 kg, a nikako nije mogla ostati trudna. Nakon želučane premosnice i promjene prehrane sada teži zdravih 60 kg
Vidi originalni članak

U veljači 2015. Donnalouise Gregg težila je najviše u svom životu - punih 131,5 kilograma. Iako još nije osjećala zdravstvene probleme zbog pretilosti, u dobi od 39 godina žarko je i bezuspješno pokušavala ostati trudna, a liječnik joj je savjetovao kako će znatno veće šanse za to imati ako smršavi, piše Daily Mail

Zbog toga se odlučila na radikalan zahvat - želučanu premosnicu kojom se liječi morbidna pretilost. Kako bi postala kandidat za operaciju morala je smršavjeti prije nje te održavati težinu, a nakon zahvata pridržavati se strogih liječničkih uputa o prehrani.

U godinu dana ostvarila je svoj cilj te izgubila čak 70 kilograma uz redovito vježbanje, a svoj je uspjeh tijekom cijelog procesa snimala - uz ples na pjesmu "Shake it off".

Pogledajte duhovit video u kojem pokazuje svoju transformaciju:

Dodaje kako čak ni ako sad ne ostane trudna neće žaliti zbog mršavljenja, jer se sad osjeća znatno zdravije i sretnije nego ikad prije.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Next episode 28.04.2016.

    i moja prijateljica koja je imala preko 100kg sa svojih 23 godina je smrsala 40kg za oko 10mjeseci, sama sebi odredila trening i ishranu,bez ikakvih operacija,premosnica,tableta,trenera... imala je samo jaku jaku volju. Stoga,ovo i nije neko "čudo"

  • montello 28.04.2016.

    druga osoba..opet ce se nadebljat poslije

  • jele112 27.04.2016.

    Super! Totalno druga osoba! A video je sjajan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare