To je to što me zanima!

Da bebu dočekaju lijepe: Evo kako se mame sređuju za porod

Neke su mame pokazale da zaista vrijedi ona 'ako niste pokazali na društvenoj mreži, nije se ni dogodilo', a s tim su otišle i korak dalje pa se šminkaju i nanose make up dok imaju trudove
Vidi originalni članak

Sve te slojeve make-up a ove mame nanose da lijepe dočekaju svoje bebe, ali i budu spremne za prvu zajedničku fotku koju će onda staviti na Facebook ili Instagram. Da je tako potvrđuju i statistike koje kažu da se čak 68 posto rodilja u Velikoj Britaniji šminka, odmah nakon poroda. 

Neke se pak sređuju i prije nego trudovi krenu. Isto istraživanje je tako pokazalo da mnoge mlađe mame u dobi od 18. do 31. godine prije nego dođu u bolnicu idu na beauty tretmane. Sređuju dlačice na depilaciji, kvarcaju se da imaju bolji ten, stavljaju umjetne trepavica, ili barem idu srediti frizuru.

Čini se da su za taj trend krive (ili zaslužne) influencerice s Instagrama koje na svojim profilnim stranicama postavljaju fotografije na kojima se sređuju za doček svojih prinova. 

TKO VAM SE SVE SVIĐA? 'Ma to je jezivo': Novotarija na Fejsu donijet će ljubavni kaos?

Vizažistica Alaha Karimi je tako svoju prvu bebu 2016. na Instagramu najavila s fotografijom na kojoj se za porod priprema nanoseći nekoliko slojeva pudera. A to joj je, kako kaže, olakšalo bolove na porodu.

No ona nije jedina. Mama i vizažistica Tegan Woodford je na Instagram stavila fotografiju na kojoj ona uređuje svoju šogoricu dok ova još ima trudove.

NEMOGUĆE IM JE ODOLJETI: Ovi horoskopski znakovi su najzgodniji i najviše seksi

Idi na 24sata

Komentari 81

  • black_cat 04.05.2019.

    smiješno...nadam se da se boja i pusta šminka otopi prilikom ritanja na stolu... , Pamtim vremena kada smo mi mame izgledale kao Frankestaineove mlade, raščupane, blijede, bez kolorističkih eskapada, kako i priliči tako moćnom i iscrpljenom činu donošenja novog života na svijet . I čim bi ti smotuljak došao u naramak, sva bol bi netom nestala a boja se vratila, skupa sa osmjehom i sjajem u oku. ...jebo šminku.

  • kupreska 04.05.2019.

    Budala bože .kao da ju beba vidi kakva je . Porod je veliki šok za bebu. Do cekaj ga sa ljubavlju i nemoj ga ostaviti to je bebi važno.

  • LadyT 04.05.2019.

    Bolest... To nešt nije u redu s mozgom. Kad ti pored poroda i bebe razmišljaš o tome kako ćeš ispasti na slici..

Komentiraj...
Vidi sve komentare