To je to što me zanima!

Dadilji kraljevske djece strogo je zabranjeno reći jednu riječ

Maria Borrallo, dadilja kraljevske djece, školovala se na prestižnom sveučilištu za dadilje, a sklopu obuke je naučila i da se djeci nikad ne smije obraćati jednom riječju
Vidi originalni članak

Maria Borrallo vam je sigurno poznata ako pratite kraljevsku obitelj. Ona je dadilja kraljevske djece te time i jedna od najbližih suradnika vojvode i vojvotkinje od Cambridgea.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Školovala se na prestižnom sveučilištu, 'Norland College u Bathu', namijenjenim upravo za obrazovanje visokokvalificiranih dadilja. U sklopu svoje obuke je dobila stroge upute kad je u pitanju briga o kraljevskoj djeci. Tako je, između ostalog, naučila kako se djeci nikada ne smije obraćati riječju 'djeca' ('kids') nego ih uvijek treba oslovljavati njihovim vlastitim imenom.

ODGOJ DJECE Rivalstvo između braće i sestara nije lako riješiti, no postoje načini uz koje ih možete ublažiti

- Tako se prema djeci iskazuje poštovanje - rekla je Louise Heren, autorica o kraljevskoj obitelji i dodala da se u iznimnim situacijama, dadilje kraljevskoj djeci mogu obratiti s riječju eng. children (djeca) što u doslovnom prijevodu znači isto što i eng. kids, ali je službeniji.

Maria možda izgleda pomalo zastrašujuće sa svojom smeđom uniformom, šeširom i bijelim rukavicama, ali sreća s djecom najvažniji je dio odgoja.

SAVJETI STRUČNJAKA Nedavno razvedeni: 7 savjeta za upoznavanje novih partnera

Vrijeme za spavanje kraljevskoj djeci počinje u 19 sati, otkrila je Louise, a svakih nekoliko dana uvode se nova jela i okusi. Također, vrijeme za igru ​​uvijek se odvija vani - bez obzira je li kiša ili sunce.

- Mnogo vožnje s biciklom, igranja sa svojim psima, vrtlarstvo....Norland jako voli djecu poučavati kroz igru - dodala je Louise, a piše The Sun.

 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Tbra 02.08.2021.

    Katastrofa...

  • debelahladovina 02.08.2021.

    Ako bi potomak ozenio rimokatolkinju iskljucen bi bio iz nasljednog niza prava na tron... rasisti...

  • 02.08.2021.

    Pa ništa čudno djecu oslovljavati s imenom

Komentiraj...
Vidi sve komentare