Obavijesti

Lifestyle

Komentari 79

Nedavno razvedeni: 7 savjeta za upoznavanje novih partnera

Nedavno razvedeni: 7 savjeta za upoznavanje novih partnera

Djeca se prilično lako vežu i bolje da ih ne upoznajte s novim partnerom dok ne budete sigurni da je vaša veza ozbiljna. Također, nemojte žuriti u nove veze, pustite da prođe neko vrijeme od razvoda

VIDEO

Izlasci nakon razvoda mogu biti teški, posebno kada samohrani roditelji moraju uravnotežiti život svog djeteta i vlastiti ljubavni život. Alessandra Conti i Cristina (Conti) Pineda koje rade sa samohranim roditeljima su podijelile sedam savjeta za upoznavanje nakon razvoda koje bi trebali znati svi samohrani roditelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:19

1. Izlazite s partnerima koje vidite kao potencijalne uzore svojoj djeci

Izbjegavajte izlaziti s nekim ako ne želite da vaše dijete kada odraste bude poput njih. Izlazite s nekim koga viditi kao uzror svojoj djeci.

2. Ponašajte se kako biste voljeli da se i vaše dijete ponaša

Može biti uzbudljivo opet početi izlazitii, ali nemojte žuriti u nove veze i uzmite si vremena. Zabavite se, ali i održavajte svoje samopoštovanje, vrijednosti, disciplinu i mudrost.

3. Odvojite vrijeme samo za sebe

Budite uvijek tu za svoju djecu, ali isto tako odvojite neko vrijeme i samo za sebe. To može biti sat vremena svakog jutra za molitvu, meditaciju, čitanje ili bilo što drugo. Priuštite si noćni izlazak i zabavite se s prijateljima.

4. Upoznajte ih sa svojom djecom samo ako je vaša veza ozbiljna

Djeca se prilično lako vežu i bolje da ih ne upoznajte s novim partnerom dok ne budUte sigurni da je vaša veza ozbiljna. Djeca mogu doživjeti razočarenje i ogorčenje ako ih upoznate, a vaša veza brzo propadne.

Za sretniju vezu: Otkrijte jezik ljubavi svog partnera, usrećite jedno drugo i ispunite potrebe
Za sretniju vezu: Otkrijte jezik ljubavi svog partnera, usrećite jedno drugo i ispunite potrebe

5. 'Provjerite' svoje buduće partnere

Prije nego što pristanete na vezu, pokušajte šta više doznati o partneru, ako ga ne znate od prije. To je važno kako biste i što bolje zaštitili i vašu djecu i ne doveli ih u potencijalni rizik

6. Istražite i druge teme razgovora osim vaše djece ili bivšeg supružnika

Prije nego što počnete izlaziti, pobrinite se da ste preboljeli smrt ili razvod od bivšeg partnera i da ste spremni otvoriti svoje srce za nekog novog. Potrudite se da se vaš budući partner osjeća kao da je jedini u vašem životu.

7. Ne ponašajte se prema djetetu kao prema terapeutu, treneru ili povjerljivoj osobi

Djeci treba prostora i nije dobro da stalno slušaju o vašim novim vezama. Budući da oni žele da ste sretni, ako ih uključite u svoj ljubavni život, pokušat će vas obraniti i na kraju će prebrzo odrasti.

Zbog toga mogu imati problema i u svojim vezama. Pokušavaju imati snage nadoknaditi slabosti i ranjivosti koje roditelj pokazuje u svojim spojevima, piše Your Tango.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa