To je to što me zanima!

Dan započnite aktivno uz top 5 vježbi: Preskakanje užeta odlično je za izgaranje masti

Prvo na popisu je preskakanje užeta, jednostavna vježba koja je jedna od najučinkovitijih za izgaranje masti. U 15 minuta skakanja moguće je potrošiti do 300 kalorija, a one se nastavljaju trošiti i nakon vježbanja
Vidi originalni članak

Počinjanje dana tjelesnom aktivnošću i više je nego poželjno, a posebno su učinkovite vježbe zbog kojih će vam masti izgarati i nakon treninga. Uz pet jednostavnih vježbi možete tijelo pripremiti za cijeli dan, a njima osvježiti i um za dnevne izazove.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvo na popisu je preskakanje užeta, jednostavna vježba koja je jedna od najučinkovitijih za izgaranje masti. U 15 minuta skakanja moguće je potrošiti do 300 kalorija, a one se nastavljaju trošiti i nakon vježbanja.

Vježba koja je praktična za unutarnji i vanjski prostor je trčanje po stubama. Stube aktiviraju velik broj mišića, a ova vježba može potrošiti 900 kalorija u sat vremena.

EKOTLON 2022 Još jedan skandinavski fenomen koji je zaludio svijet: Jeste li ikad čuli za plogging?

Vrlo učinkovit je i trening s girjama, koji, osim napora pod teretom, iziskuje održavanje ravnoteže, pa njime trošite čak 400 kalorija u 20 minuta.

Kalorije tope i intervalno trčanje i vožnja biciklom, a intervale i duljinu treninga prilagodite vlastitim mogućnostima i fizičkoj spremi. Trčanjem možete potrošiti i do 600 kalorija za 20 minuta, a bicikliranjem 250 kalorija u pola sata.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare