To je to što me zanima!

Dat će 300.000 kn za operaciju svoje kujice: 'Zbog nje sam živ'

Loli je veterinar dao najviše godinu dana života, no njen vlasnik Jason Garret nije htio odustati od nje. Iskoristio je svu svoju ušteđevinu za njenu operaciju, a planira i prodati automobil
Vidi originalni članak

Kujica Lola ima 12 godina, i dalje je zaigrana i vesela, ali zapravo boluje od mitralne valvule, bolesti koja napada jednog u deset pasa, a u SAD-u od nje boluju milijuni pasa.

Tu bolest karakterizira brži protok krvi, a kada mitralna valvula prestane raditi, krv brže ulazi u pluća zbog čega se psi mogu ugušiti.

VIŠE JE RAZLOGA Znate li zašto vaš pas naginje glavu dok mu nešto govorite?

Loli je veterinar dao najviše godinu dana života, no njen vlasnik Jason Garret nije htio odustati od nje. Pronašao je dr. Masamija Uechija, veterinara koji je htio 'popraviti' srce malene Lole, piše Unilad.

Ucehi sada podučava na veterinarskom fakultetu u Floridi te tako operacija postaje dostupnija, a i jeftinija, no ona svejedno košta 45.000 dolara što nije malo.

Jason je iskoristio svu svoju ušteđevinu, a planira i prodati automobil kako bi skupio 300.000 kuna za Lolu. Operacija je dogovorena za ovo ljeto, a ako sve prođe u savršenom redu, produžit će Loli život za četiri godine. Njenu priču napravio je i na GoFundme kako bi skupio novac.

- Bolujem od depresije i bipolarnog poremećaja. Želim spasiti život svojoj Loli jer ću tako spasiti život sebi, samo zbog nje živim - kazao je Jason.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • skorosve5 14.02.2020.

    Potpuno ga razumijem.I meni moj pas daje snagu i izvlači me iz depresije. Nadam se da će operacija biti uspješna.Sretno im ❤ 🐾

  • MEANDAR_1 11.02.2020.

    Tako je darkwood, to je ta ljubav vječna, bezuvjetna. Teško se i nalazi kod ljudi...

  • 11.02.2020.

    fanatik

Komentiraj...
Vidi sve komentare