To je to što me zanima!

Dečko me uvijek skrivao od drugih jer sam bila pretila: Smršavjela sam i osvetila mu se

Samantha Rawley (30) je imala 164 kg. Uvijek su je maltretirali zbog težine, a samopouzdanje joj se dodatno narušilo kada ju je dečko prevario. Odlučila mu se osvetiti i izgubila je 92 kg
Vidi originalni članak

Samohranu majku Samanthu Rawley (30), iz okruga Orange u Kaliforniji, maltretirati su počeli već u školi. Ali, njezino se samopouzdanje dodatno narušilo 2018. godine kada ju je dečko prevario i na svojoj društvenoj mreži objavio fotografije s drugom, iako su oni još uvijek bili zajedno.

Osim toga, uvijek ju je skrivao od svoje obitelji i prijatelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 No dok ju je njegovo ponašanje povrijedilo, također joj je dalo motivaciju da izgubi kilograme i konačno se 'osveti'.

Samantha je izgubila 92 kg. S 164 kg došla je na 72 kg. Osim toga, potrošila je i 20.000 dolara (126.114 kn) na rekonstruktivnu operaciju za toniranje ruku, trbuha i nogu. 

- Izlazila sam s njim otprilike godinu i pol dana. Apsolutno nitko nije znao da smo zajedno. Skrivao me. Bilo mi je teško jer sam se osjećala kao da uvijek ja njega pokušavam usrećiti, a ništa ne radim za sebe. Kada sam napokon saznala da ima drugu i da je dijeli po društvenim mreža, shvatila sam da trebam učiniti nešto za sebe - ispričala je.

Njezina prehrana je bila jako loša što ju je dovelo do pretilosti.

- Ponekad cijeli dan ne bih ništa jela, a zatim bih otišla u fast-food i prejela se - otkrila je Samantha.

U rujnu 2018. godine bila je podvrgnuta liposukciji trbuha i u potpunosti je promijenila svoju prehranu. Osim prehrane, u svoj ritual je uključila i vježbanje.

- Kad sam napravila promjenu, doista sam shvatila koliko sam uistinu bila nesretna i živjela nezadovoljno. Moj način razmišljanja promijenio se za 100 posto i sada sam puno sretnija i pozitivnija - dodala je.

Osim toga, sada može više toga raditi sa svojom 11-godišnjom kćeri Alexis što prije nije mogla zbog svoje težine, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • lajh1985 02.12.2020.

    eto fat shamming je pomogao u ovom slucaju

  • 01.12.2020.

    Ne znam što si uopće radila s likom koji te se srami, ali i to je poslužilo...bravo i svaka čast, biraj frajere pametnije sad :)

  • wrist02 01.12.2020.

    Karta je k..va, ali ja bih ovu damu karo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare