Obavijesti

Lifestyle

Komentari 25

Dečko me uvijek skrivao od drugih jer sam bila pretila: Smršavjela sam i osvetila mu se

Dečko me uvijek skrivao od drugih jer sam bila pretila: Smršavjela sam i osvetila mu se

Samantha Rawley (30) je imala 164 kg. Uvijek su je maltretirali zbog težine, a samopouzdanje joj se dodatno narušilo kada ju je dečko prevario. Odlučila mu se osvetiti i izgubila je 92 kg

VIDEO

Samohranu majku Samanthu Rawley (30), iz okruga Orange u Kaliforniji, maltretirati su počeli već u školi. Ali, njezino se samopouzdanje dodatno narušilo 2018. godine kada ju je dečko prevario i na svojoj društvenoj mreži objavio fotografije s drugom, iako su oni još uvijek bili zajedno.

Osim toga, uvijek ju je skrivao od svoje obitelji i prijatelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dijeta 00:44

 No dok ju je njegovo ponašanje povrijedilo, također joj je dalo motivaciju da izgubi kilograme i konačno se 'osveti'.

Samantha je izgubila 92 kg. S 164 kg došla je na 72 kg. Osim toga, potrošila je i 20.000 dolara (126.114 kn) na rekonstruktivnu operaciju za toniranje ruku, trbuha i nogu. 

- Izlazila sam s njim otprilike godinu i pol dana. Apsolutno nitko nije znao da smo zajedno. Skrivao me. Bilo mi je teško jer sam se osjećala kao da uvijek ja njega pokušavam usrećiti, a ništa ne radim za sebe. Kada sam napokon saznala da ima drugu i da je dijeli po društvenim mreža, shvatila sam da trebam učiniti nešto za sebe - ispričala je.

Njezina prehrana je bila jako loša što ju je dovelo do pretilosti.

- Ponekad cijeli dan ne bih ništa jela, a zatim bih otišla u fast-food i prejela se - otkrila je Samantha.

U rujnu 2018. godine bila je podvrgnuta liposukciji trbuha i u potpunosti je promijenila svoju prehranu. Osim prehrane, u svoj ritual je uključila i vježbanje.

- Kad sam napravila promjenu, doista sam shvatila koliko sam uistinu bila nesretna i živjela nezadovoljno. Moj način razmišljanja promijenio se za 100 posto i sada sam puno sretnija i pozitivnija - dodala je.

Osim toga, sada može više toga raditi sa svojom 11-godišnjom kćeri Alexis što prije nije mogla zbog svoje težine, piše Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti