To je to što me zanima!

Djedica rasplakao dijete: 'Neka ti tvoj tata kupi pušku, ja neću'

U druženju Djeda Mraza i djece u kojem su mu oni otkrivali svoje želje Djed je proglašen negativcem, nakon što je dječaku rekao da ne može poželjeti igračku pušku. Dječak se rasplakao
Vidi originalni članak

Sabella DeCarlo odvela je sina Michaela u posjet Djedu Božićnjaku na Harlem Irving Plaza u Norridgeu u državi Illinois 6. prosinca
Kad je Michael zatražio Nerfov pištolj, Djed Mraz je rekao, 'nema oružja - čak ni Nerfov pištolj' i rekao mu da ga tata kupi ako želi, ali on neće, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO: Djed Mraz od pijeska

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nerf Blaster je pištolj za igračke kojeg je proizveo Hasbro i koji puca pjenaste strelice, diskove ili pjenaste kuglice. Iako je riječ o igrački pištolju, čestoj želji dječaka te dobi, Djed Mraz je bio nepopustljiv. 

Michael je tada briznuo u plač, a majka ga je utješila, rekavši mu: 'Ipak ćeš ga dobiti' Videozapis incidenta postao je viralan, a komentatori su napali Djeda Mraza . 

Trgovački centar javno se ispričao za 'incident Djeda Mraza', rekavši da je dao otkaz i da su Michaelu naposljetku sami poklonili pištolj.

- On je ukrao božićnu čaroliju mom sinu, jedva sam ga utješila. Bila sam jako ljuta kad ga je rasplakao i posramio ga, no da sam počela vikati na Djeda Mraza, bilo bi još gore. A moje dijete se tako veselio što će ga vidjeti i pričati s njim - rekla je frustrirana majka.

MAJKA ISKRENO: 'Moja djeca su derišta i mrzim im čitati priče prije spavanja'

U videozapisu Michael sjeda na dopuštenoj udaljenosti od Djeda Božićnjaka koji je postavljen iza ograde od pleksiglasa na suprotnoj strani stola.

Djed Mraz ga pita: 'Što želiš za Božić?'

Dječak je nesiguran i kaže da ne zna, ali nakon malo poticaja Djeda Mraza, odgovara da bi volio pištolj Nerf.

'Ne, ja - ne, nema oružja', kaže mu Djed Mraz.

Dječakova majka uskače kako bi pojasnila da dječak traži pištolj Nerf (igračku), ali Djed Mraz i dalje odbija.

'Ne, čak ni pištolj Nerf', može se čuti kako govori.

Djed Mraz nastavlja: 'Ako ti tvoj otac želi to kupiti, to je u redu, ali ne mogu ti je donijeti. Što bi još želio? Mnogo je drugih igračaka. Lego kockice? Tu su bicikli. Tu su automobili i kamioni. Što misliš?'

Dijete brizne u plač i njegova majka još jednom intervenira kako bi utješila sina.

Komentatori društvenih mreža osudili su Djeda Mraza zbog njegovog ponašanja, nazvavši ga Grinchem i neupućenim pravednikom, a većina je izrazila žaljenje zbog dječakovih suza.

Kako je izvijestio šoping centar, Djed Mraz je zbog incidenta sam naknadno dao otkaz.

DIRLJIVA ŽELJA Tata se slomio: Dragi Djedice, pomozi mi da puste mog oca

Idi na 24sata

Komentari 7

  • matura 09.12.2020.

    Zašto nije poželio borbenu eskadrilu...

  • Dalibor0704 09.12.2020.

    Već sam ranije pustio komentar. Sjedi klinac u krilu bradatog crvendaća i nabraja želje: "Puška, top, revolver, mitraljez, tenk, ratni brod, bombarder - i mir svim ljudima dobre volje."

  • 09.12.2020.

    Moja djeca znaju da je on lik iz bajke .

Komentiraj...
Vidi sve komentare