To je to što me zanima!

Dobila dva otkaza u 6 mjeseci: 'Teški dani stvaraju jake ljude'

Djevojka sa sveučilišnom diplomom, koja se zbog pandemije korona virusa dva puta u pola godine našla na listi za otkaz kao tehnološki višak napisala je i objavila na Linkedinu vrlo emotivno pismo
Vidi originalni članak

Unatoč diplomi Sveučilišta, jedna je djevojka dva puta u šest mjeseci ostala bez posla, postavši tehnološki višak uslijed pandemije korona virusa. Nakon toga objavila je emotivno pismo na Linkedinu, koje je ubrzo skupilo preko milijun pregleda. 

POGLEDAJTE VIDEO: Iznenadila obitelj nakon 9 tjedana razdvojenosti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jessica Leigh (23) i njen partner razmišljali su već o tome da se upuste u kupovinu svog prvog doma kada se drugi puta našla na listi viška. Nakon četverogodišnjeg studija, prvo se zaposlila u otkupnom uredu tvrtke za nakit i pribor za kosu, no u lipnju je ostala bez posla. Ubrzo se zaposlila u odjelu za usluge kupcima u tvrtki za prodaju garažnih vrata, no prošlog je tjedna saznala da će ponovno postati tehnološki višak. 

- Teška srca, slomljena srca se javljam da kažem... Ponovilo se. Sinoć me poslodavac nazvao da me obavijesti da sam na listi tehnološkog viška, uslijed pandemije Covida-19 - napisala je u pismu u kojem je podijelila svoju priču, kojim traži bilo kakav posao u prodaji, službi za korisnike, ili kao administrator u uredu. 

Ona i njen partner u Essexu su već pronašli kuću iz snova koju žele kupiti i već su pomalo kupovali namještaj kad su joj javili za otkaz. Tako u pismu piše:

- Prošli tjedan kupovali smo vinske čaše, novi pribor za jelo, dogovarali razglede kuća i bila sam toliko uzbuđena zbog mogućnosti da kupimo svoj prvi dom. Ovaj tjedan popravljam svoj životopis i ulažem sve svoje vrijeme u traženje posla. Sve se promijenilo preko noći. Ovo je luda godina i nikad ne znate što vas čeka iza ugla, zato neću odustati. 

Unatoč okolnostima, Jessica odbija razmišljati negativno i piše da je zahvalna na tome što je zdrava te na tome što ima nevjerojatne prijatelje i obitelj. 

- Neću odustati i odlučnija sam nego ikad da ponovno započnem karijeru. Sigurna sam da ću pronaći posao iz snova i vrlo sam motivirana da što prije ponovo započnem raditi - piše te zaključuje: 'Teška vremena stvaraju jake ljude'. 

Sada joj je cilj zaposliti se u roku od dva tjedna kako bi mogla nastaviti s planiranjem kupovine novog doma, piše The Sun. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Machupichu989 13.11.2020.

    Pa nek radi bilo sta ko da ja radim u struci

  • masterplan 13.11.2020.

    Prošli tjedan kupovali smo vinske čaše, novi pribor za jelo ejjj dobro je da niste namjestaj kupovali

  • neki tamo lik 13.11.2020.

    U Hrvatskoj stanje nije ništa bolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare