To je to što me zanima!

Drastično smršavjela nakon što joj je dečko rekao da je samo jedna krafna dijeli od prekida...

Dannie Forster se brzo zasitila stalnih zadirkivanja svog dečka i odlučila je kontaktirati osobnog trenera. A u rujnu 2019. započela je s treninzima kako bi promijenila svoje tijelo
Vidi originalni članak

Dannie Forster borila se s postnatalnom depresijom i kao rezultat toga nije željela napustiti kuću, a dobila je sina Georgea (3) u rujnu 2017. godine. Dvadesetpetogodišnjakinja iz Newcastlea nije imala motivacije za vježbanje i često bi naručivala hranu te u njoj tražila utjehu. Naručila bi pizzu, kebab i McDonalds, što je ukupno nekoliko tisuća kalorija.

Dannie bi čak i za vrijeme ručka sebi naručivala velike Domino's pizze, zbog čega bi joj se njen dečko Gary (27) našalio da je samo jedna krafna dijeli od toga da postane slobodna.

POGLEDAJTE VIDEO: Martina Šafer smršavila 70 kila u dvije godine

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dannie se ubrzo zasitila stalnih zadirkivanja i odlučila je kontaktirati osobnog trenera. U rujnu 2019. započela je s treninzima kako bi promijenila svoje tijelo. Dannie je pizzu zamijenila za svježe kuhana jela i odradila četiri mjeseca jedan na jedan treninga. To se sastojalo od rigoroznih kardio treninga treninga s utezima.

PROMO Zašto nas riječ „budem“ u mladosti, višestruko košta kasnije u životu

Nakon nekog vremena Dannie je shvatila da može vježbati samostalno i sada izgleda neprepoznatljivo. Čak se uspjela i odreći inhalatora zbog astme koju je prethodno imala. Prešla je sa 109 na 46 kilograma u manje od godinu dana, a počela je u rujnu 2019. godine te završila u srpnju 2020. kada je dosegla svoju ciljanu težinu.

Iako su teretane bile zatvorene tijekom 'lockdowna', Dannie je kreirala vlastitu kućnu rutinu vježbanja i vježbala je s prijateljima na FaceTimeu kako bi se držala svoje rutine. Rekla je da 'nikad nije bila mršava djevojčica' i da je oduvijek bila L veličine i zadovoljna s tim.

OUTFIT DANA Slojevita jednostavnost: Maksi crni prsluk na sako boje vanilije

- Uvijek sam primjenjivala razne nerealne dijete koje je nemoguće održavati, poput shake ili kava dijete, te sam si ograničavala hranu, što nikada nije djelovalo - rekla je Dannie.

- Upoznala sam svog partnera koji nije mario za moju veličinu. Kada sam dobila sina Georgea, nagomilala sam težinu i došla do nevjerojatnih 109 kilograma. Postala sam izuzetno lijena, ne želeći raditi bilo što aktivno ili, ne daj bože, napustiti kuću - nastavlja i dodaje da je stekla naviku jesti bilo što što joj je bilo na vidiku.

Partner bi joj rekao bi li to zaista trebala jesti i hoće li otići zajedno na dijetu. Zbijao je šale poput 'samo te jedna krafna dijeli od toga da budeš slobodna'. Sve su to bili bezazleni komentari, tvrdi Dannie.

- Počeo mi je ići na živce jer je svakodnevno kritizirao što jedem. Iako mu ne mogu zamjeriti previše jer sam redovito naručivala Dominos pizzu za ručak, zaista sam izmakla kontroli - priča Dannie.

Jedne noći kad je Gary spavao, Dannie je odlučila uzeti stvar u svoje ruke. Na Instagramu je pronašla osobnog trenera Cat Luya. On joj je davao savjete i o vježbanju i o prehrani te da joj je rekao da to nije dijeta i već promjena načina života.

- Sad sam smršavjela, osjećam se kao potpuno druga osoba. Čak se i moja garderoba potpuno promijenila u odnosu na svu crnu široku odjeću, a sada je to šarena i raznolika odjeća. Više sam trenirala tijekom karantene jer sam imala i više vremena. Napisala sam rutinu vježbanja koje sam se trebala pridržavati i radila sam treninge na FaceTimeu sa svojim prijateljima iz teretane kako bismo bili motivirani.

RAZOČARANA MLADENKA Naručila je vjenčanicu iz snova - u šoku kad je isprobala haljinu

- Jednom kada ograničenja nisu bila toliko stroga, pridružila sam se otvorenom Bootcampu sa svojim osobnim trenerom kojeg nisam vidjela šest mjeseci - izjavila je Dannie.

Po Dannienoj staroj prehrani unosila je preko 3000 kalorija dnevno, a jedina vježba koju bi imala je šetnja po salonu. Njezina nova prehrana puno je raznovrsnija, sastoji se od domaćih obroka, puno voća i povrća i unosi 1.600 kalorija dnevno. U teretanu ide najmanje dva puta tjedno. Dannie je u kratkom razdoblju jako smršavjela i kaže da je sada neki ljudi ni ne prepoznaju, piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • DarieMaric 10.10.2020.

    Šalio se, ali u svakoj šali ima malo šale. :P

  • scythe 10.10.2020.

    Nekoliko tisuća kalorija i nije Bog zna što; ... nekoliko tisuća kilokalorija je već prilično ... "autor" koji je kopirao članak s weba trebao bi makar znati o čemu piše ...

  • Erikova 10.10.2020.

    Smršam? Kakva je to riječ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare