Obavijesti

Lifestyle

Komentari 30

Drastično smršavjela nakon što joj je dečko rekao da je samo jedna krafna dijeli od prekida...

Dannie Forster se brzo zasitila stalnih zadirkivanja svog dečka i odlučila je kontaktirati osobnog trenera. A u rujnu 2019. započela je s treninzima kako bi promijenila svoje tijelo

VIDEO

Dannie Forster borila se s postnatalnom depresijom i kao rezultat toga nije željela napustiti kuću, a dobila je sina Georgea (3) u rujnu 2017. godine. Dvadesetpetogodišnjakinja iz Newcastlea nije imala motivacije za vježbanje i često bi naručivala hranu te u njoj tražila utjehu. Naručila bi pizzu, kebab i McDonalds, što je ukupno nekoliko tisuća kalorija.

Dannie bi čak i za vrijeme ručka sebi naručivala velike Domino's pizze, zbog čega bi joj se njen dečko Gary (27) našalio da je samo jedna krafna dijeli od toga da postane slobodna.

POGLEDAJTE VIDEO: Martina Šafer smršavila 70 kila u dvije godine

Pokretanje videa...

Mršava 01:40

Dannie se ubrzo zasitila stalnih zadirkivanja i odlučila je kontaktirati osobnog trenera. U rujnu 2019. započela je s treninzima kako bi promijenila svoje tijelo. Dannie je pizzu zamijenila za svježe kuhana jela i odradila četiri mjeseca jedan na jedan treninga. To se sastojalo od rigoroznih kardio treninga treninga s utezima.

Zašto nas riječ „budem“ u mladosti, višestruko košta kasnije u životu
Zašto nas riječ „budem“ u mladosti, višestruko košta kasnije u životu

Nakon nekog vremena Dannie je shvatila da može vježbati samostalno i sada izgleda neprepoznatljivo. Čak se uspjela i odreći inhalatora zbog astme koju je prethodno imala. Prešla je sa 109 na 46 kilograma u manje od godinu dana, a počela je u rujnu 2019. godine te završila u srpnju 2020. kada je dosegla svoju ciljanu težinu.

Iako su teretane bile zatvorene tijekom 'lockdowna', Dannie je kreirala vlastitu kućnu rutinu vježbanja i vježbala je s prijateljima na FaceTimeu kako bi se držala svoje rutine. Rekla je da 'nikad nije bila mršava djevojčica' i da je oduvijek bila L veličine i zadovoljna s tim.

Slojevita jednostavnost: Maksi crni prsluk na sako boje vanilije
Slojevita jednostavnost: Maksi crni prsluk na sako boje vanilije

- Uvijek sam primjenjivala razne nerealne dijete koje je nemoguće održavati, poput shake ili kava dijete, te sam si ograničavala hranu, što nikada nije djelovalo - rekla je Dannie.

- Upoznala sam svog partnera koji nije mario za moju veličinu. Kada sam dobila sina Georgea, nagomilala sam težinu i došla do nevjerojatnih 109 kilograma. Postala sam izuzetno lijena, ne želeći raditi bilo što aktivno ili, ne daj bože, napustiti kuću - nastavlja i dodaje da je stekla naviku jesti bilo što što joj je bilo na vidiku.

Partner bi joj rekao bi li to zaista trebala jesti i hoće li otići zajedno na dijetu. Zbijao je šale poput 'samo te jedna krafna dijeli od toga da budeš slobodna'. Sve su to bili bezazleni komentari, tvrdi Dannie.

- Počeo mi je ići na živce jer je svakodnevno kritizirao što jedem. Iako mu ne mogu zamjeriti previše jer sam redovito naručivala Dominos pizzu za ručak, zaista sam izmakla kontroli - priča Dannie.

Jedne noći kad je Gary spavao, Dannie je odlučila uzeti stvar u svoje ruke. Na Instagramu je pronašla osobnog trenera Cat Luya. On joj je davao savjete i o vježbanju i o prehrani te da joj je rekao da to nije dijeta i već promjena načina života.

- Sad sam smršavjela, osjećam se kao potpuno druga osoba. Čak se i moja garderoba potpuno promijenila u odnosu na svu crnu široku odjeću, a sada je to šarena i raznolika odjeća. Više sam trenirala tijekom karantene jer sam imala i više vremena. Napisala sam rutinu vježbanja koje sam se trebala pridržavati i radila sam treninge na FaceTimeu sa svojim prijateljima iz teretane kako bismo bili motivirani.

Naručila je vjenčanicu iz snova - u šoku kad je isprobala haljinu
Naručila je vjenčanicu iz snova - u šoku kad je isprobala haljinu

- Jednom kada ograničenja nisu bila toliko stroga, pridružila sam se otvorenom Bootcampu sa svojim osobnim trenerom kojeg nisam vidjela šest mjeseci - izjavila je Dannie.

Po Dannienoj staroj prehrani unosila je preko 3000 kalorija dnevno, a jedina vježba koju bi imala je šetnja po salonu. Njezina nova prehrana puno je raznovrsnija, sastoji se od domaćih obroka, puno voća i povrća i unosi 1.600 kalorija dnevno. U teretanu ide najmanje dva puta tjedno. Dannie je u kratkom razdoblju jako smršavjela i kaže da je sada neki ljudi ni ne prepoznaju, piše The Sun.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'