To je to što me zanima!

E to je super tata! Izgradio je kućicu za igranje kao iz snova

Tata troje djece Wayne Mulholland (38) služio se samo recikliranim materijalima koje je kupio kao ostatke na gradilištima, a njegova kućica iz snova na kraju je koštala 1300 kuna
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: ČUDO OD DJETETA: STELIOS (7) JE SAM SKLADAO 'IZOLACIJSKI VALCER'

Građevinar Wayne Mulholland našao si je odličnu zanimaciju u karanteni i na sveopću radost svoje djece izgradio im je kućicu iz snova namijenjenu samo za igranje.

Taj je maštoviti otac koristio ostatke materijala s gradilišta gdje je radio te je kupio samo dodatke poput drveta, šarki i vijaka, a cijeli ga je posao na kraju koštao 1300 kuna. No, radost njegove djece doista nema cijenu - mališani su oduševljeni.

Cijeli je projekt sa slikama nastalim tijekom cijele gradnje objavio na britanskoj internet stranici za uštede Latest Deals gdje su mnogi pohvalili njegov rad i predanost.

Izgradnja trajala tri tjedna

Projekt je trajao oko tri tjedna, a Wayne je radio od ponedjeljka do petka u večernjim satima i subotom i nedjeljom po cijeli dan.

LUKSUZ U MALOM Djeca slavnih u izolaciji uživaju u vlastitim parkovima i autima

- Moj osmogodišnji sin obožava biti u vrtu, a kako smo ovih dana svi u zatvoru, pomislio sam kako bi bilo super napraviti im vlastitu igraonicu - rekao je Wayne.

Dodao je kako nikada ništa nije nacrtao, već je sve izgradio iz glave te je potpuno samouk.

- Izradio sam bazu  i okvir za kuću za igru ​​i počeo sam stavljati šperploču oko nje, označavati je i usmjeravati utore. Namjestio sam krov na garaži i igraonici, počeo izrađivati ​​prozore i vrata, te garažna vrata. Sve sam obojio u boje za koje sam mislio da će ići zajedno, opremio sam plastične prozore i napravio ograde - objasnio je, rekavši kako je glavni materijal reciklirano drvo.

SAVJET RODITELJIMA Treba li djecu tjerati da pojedu baš sve s tanjura ili je bolje ne?

Wayne i njegova djeca apsolutno su oduševljeni izgledom radionice te ju nazivaju savršenim mjestom za druženje.

Tom Church, suosnivač LatestDeals.co.uk, komentirao je kako nikad nije vidio bolju igraonicu, osobito ako se u obzir uzme proračun, naglasivši da za tako nešto graditelj mora imati 'ozbiljne vještine'.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: DJECI SU DOSADILE SVE IGRAČKE? KUĆNI PREDMETI ĆE IH ZABAVITI 

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ..D a r k w o o d.. 01.05.2020.

    Vjerujem da za to tate žive :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare