To je to što me zanima!

Elizabeth Hurley zna formulu za super izgled i u 54. godini

Iako je u šestoj dekadi života, slavna glumica izgleda mladoliko i fit, zahvaljujući režimu koji uključuje zdravi plan prehrane i učestalo vježbanje te relaksaciju.
Vidi originalni članak

 - Trudim se naći malo više vremena za vježbanje i aktivnosti koje me opuštaju, no jednako važna mi je i kvaliteta hrane koju jedem – izjavila je 53-godišnja glumica za Women's Health. Konzumiranje dovoljnih količina vode također ističe kao jedan od glavnih preduvjeta za svoj fantastičan izgled.

- Jutro započinjem s dva deci tople vode, iako mi ima užasan okus. Ali, odlična je za moju probavu – istaknula je Hurley, svjesna da je to najbolji način hidratacije organizma.

Prehranu drži jednostavnom te preferira hranu bez mnogo kemije i aditiva. 

- Kad sam kod kuće, pokušavam jesti lokalno meso i povrće s obližnjih farmi, a nešto sadim i u vlastitom vrtu – ispričala je za magazin The Cut. Tijekom ljeta jede ono što joj raste u povrtnjaku, a neko je vrijeme imala i vlastitu organsku farmu koja je proizvodila meso.

- Iako to nije praktično za mnoge ljude, apeliram na kupovanje od lokalnih, domaćih proizvođača – komentirala je Elizabeth.

Svakodnevno jede male, balansirane obroke te dan započinje doručkom s grčkim jogurtom, bananom i medom, nakon jutarnjeg vježbanja. Za ručak obično ima zdjelicu povrtne juhe, a navečer jede u uredu, najčešće pečenu piletinu i mnogo povrća. Smatra da je pametnije jednostavnije i manje jesti, nego se brinuti o klasičnim dijetama.

Kad je bila mlađa, isprobavala je dijete, a među njima i dijetu prema krvnoj grupi, no ubrzo je od toga odustala. Nedavno je provela par dana u VIVAMAYR-u, zdravstvenoj spa ustanovi u Austriji, gdje klijente uče o važnosti usporavanja ubrzane svakodnevice koja loše utječe na zdravlje.

- Tamo sam naučila kako usporiti i opustiti se. Naučila sam kako sjediti mirno, ostaviti mobitel i uživati u hrani. To je direktno utjecalo na moj način života i unutarnji osjećaj mira. Moram priznati da mi se od onda popravila i probava – otkrila je glumica.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • eho_ 29.02.2020.

    Super je meni ona! :))

  • max2017 28.02.2020.

    ustajanje u 6,pa posel od 8-16..pa.doma pa udri brigu na veselje, veš,pa klopa,suđe,.............mislim da ona do tada još nije ni budna sasvim........a obroci u trku nisu sreća,.......a košta ko za hilton....jbg....Dakle njene upute vrijede za KGK modele.....

  • izvornjak 28.02.2020.

    Bombetina

Komentiraj...
Vidi sve komentare