To je to što me zanima!

Evo kako možete jednostavno i brzo napraviti sendvič od jaja

Video kako vrlo jednostavno napraviti sendvič od jaja postao je hit na TikTok-u. Pogledalo ga je više od 281.000 ljudi, a trik je u tome da se svi sastojci stave u istu tavu
Vidi originalni članak

Trikovi s hranom sve su više popularni. Međutim, nažalost mnoge od njih je prilično teško kopirati ili jednostavno ne ispadnu onako kako želite.

Jedna žena iz San Diega pokušava razne trikove s hranom i one uspješne dijeli na društvenim mrežama. Ona je nedavno postala jako popularna kada je podijelila kako na jednostavan način napraviti sendvič od jaja.

- Vidjeli sam ovaj trik na internetu, pokušala sam napravit, možda nije najbolje ispalo, ali je dobro - napisala je.

Kada se maslac otopi, dodajte dva jaja koja ste prije toga umutili i začinili. Pustite da se malo prži i onda dodajte krišku kruha pa je premažite s obje strane u jaju. Isto napravite i s drugom kriškom kruha. Kriške stavite jednu pokraj druge. Zatim sve preokrenite na drugu stranu i preklopite da izgleda kao sendvič. Detaljnije pogledajte u videu:

Ovaj video koji je podijelila i na TikToku ima više od 281.000 pregleda. Ljudi su bili oduševljeni ovom jednostavnom metodom.

SUPER TRIK Chef tvrdi: Krumpir za pire se ne kuha u vodi, već u - vrhnju

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kaotično 08.03.2020.

    Hvala princess ozana tv

Komentiraj...
Vidi sve komentare