To je to što me zanima!

Evo kako trebate postaviti svoj radni stol za veću produktivnost

Kad ne možemo vidjeti tko ulazi u naš prostor to stvara osjećaj izloženosti i distrakcije, kaže dizajnerica interijera Gabrielle Santiago. Zato je važno ne okrenuti leđa ulaznim vratima
Vidi originalni članak

Feng shui nam može pomoći uravnotežiti energiju u svakoj prostoriji naših domova. Vaš radni stol je mjesto na kojem se možete usredotočiti i obaviti posao. Dakle, bez obzira je li radite od kuće ili još uvijek imate uredski stol, evo kako ga postaviti na feng shui način.

POGLEDAJTE VIDEO (trikovi za sreću):

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najbolji način za postavljanje radnog stola prema feng shuiju

Kad ne možemo vidjeti tko ulazi u naš prostor to stvara osjećaj izloženosti i distrakcije, kaže dizajnerica interijera Gabrielle Santiago.

KORISNI SAVJETI Stvari koje možete učiniti kako bi potaknuli mršavljenje: Ništa si nemojte braniti i češće šećite

Prema ovoj logici, važno je osigurati da vaš stol gleda prema vratima. Na taj način možete lako uočiti tko sve ulazi i izlazi. Ako se takav raspored ne uklapa u vaš uredski prostor, pokušajte barem izbjegavati okretanje leđa vratima. Također možete postaviti malo zrcalo tako da možete vidjeti vrata s mjesta na kojem sjedite.

- Osjećamo se uravnoteženije, produktivnije i sigurnije kad iz prve ruke možemo vidjeti tko ulazi i izlazi - dodaje Santiago.

EFIKASNO I BRZO Očistite cijelu kuću u samo sat vremena: Organizacija je ključ!

Podsvjesno se želimo osjećati pod kontrolom, a ako to ne učinimo, može biti izazov u potpunosti se posvetiti poslu koji je pred nama. Ako vam je stol  okrenut prema vratima, vaša će podsvijest biti lakša, piše mindbodygreen.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 27.01.2021.

    Dobar dan, zovem se Mia, imam svoj prvi radni stol.

Komentiraj...
Vidi sve komentare