To je to što me zanima!

Fantastičan trik kako skratiti vrijeme peglanja - i to osjetno

Radi se o odličnom triku koji čini glačanje puno lakšim i bržim jer je odjeća nakon takvog pranja i sušenja mekanija pa nije toliko zgužvana. Sve što vam treba je aluminijska folija
Vidi originalni članak

Neke domaćice ubacuju kuglice od aluminijske folije u perilicu i sušilicu rublja - uzmu komad folije, naprave od nje kuglice veličine teniskih loptica i ubace ih u bubanj. Radi se o odličnom triku koji čini glačanje puno lakšim i bržim jer je odjeća nakon takvog pranja i sušenja mekanija pa nije toliko zgužvana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kuglice od aluminijske folije pomažu da se kod pranja odjeća bolje okreće, a time i opere dok u sušilici stopiraju stvaranje statičkog elektriciteta. Neki, također, tvrde da su aluminijske kuglice odlična alternativa omekšivaču za rublje. Dovoljne su dvije do tri.

ZA ŠTEDLJIVE KUĆANICE Napravite kod kuće jeftina, ali efikasna sredstva za čišćenje i visoki sjaj drvenih podova

Još jedan trik kako skratiti vrijeme peglanja

Stavite komad aluminijske folije između navlake i daske za peglanje tako da sjajni dio bude gore. Skratit će vam vrijeme peglanja jer će se toplina reflektirati s folije i glačati drugu stranu odjeće koju peglate.

Oni koji su iskušali ovaj trik kažu da skraćuje vrijeme peglanja za čak pet puta - sa 15 minuta za jednu košulju, na tri minute.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 3.14cka 30.09.2023.

    jedino što ja peglam su kartice :)

  • 30.09.2023.

    Ha ha🤪🤪🤪

  • 30.09.2023.

    Nema baš komentara. Vjerojatno se još vrte perilice i pripremaju glačala 😅🤭

Komentiraj...
Vidi sve komentare