To je to što me zanima!

Frizer slavnih pokazao kako si dečki mogu sami skratiti kosu

Prvo sa mašinicom skrati kosu sa svake strane, i to tako da kreće od zaliska. Nakon toga za stražnji dio mijenja nastavak i uzima za broj manji, da iza ostavi malo duže
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: ZA UGODNIJU IZOLACIJU: DOM ĆE UČINITI LJEPŠIM LAMPICE I SVIJEĆE

Britanski frizer George Northwood (41) koji je zadnje dvije godine radio s Meghan Markle (38) na svom je YouTubeu kanalu pokazao kako muškarci sami mogu skratiti kosu dok su u izolaciji, odnosno dok su frizerski saloni zatvoreni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Uz 16 -minutni video koji je pogledalo skoro 25 tisuća ljudi, frizer je napisao:

-  Drago mi je što sam konačno pokrenuo kanal sa serijom kratkih muških frizura, bit će mi drago ako u ovo vrijeme izolacije nekome moji savjeti pomognu.

Northwood inače, osim za Markle, brine i za frizuru glumice Gwyneth Paltrow, modela Rosie Huntington-Whiteley i britanske spisateljice Alexe Chung.

U videu je dao, kako kaže, nekoliko jednostavnih i laganih savjeta za skratiti kosu iza i sa strana. a mogu ih slijediti svi sa kratkim frizurama: djeca i odrasli muškarci i žene.

ŠTO JE ZAPRAVO BITNO? Sedam važnih životnih lekcija koje će nas karantena naučiti

Sve što trebate je, priča frizer, mašinica za kosu sa par nastavaka, češalj i što oštrije škare.

- Većina mašinica ima nastavke od 1-4, s tim da je 4 za najkraću kosu - a taj nastavak Northwood koristi na sebi dok demonstrira kako se pravilno ošišati.

Prvo s mašinicom sebi skrati kosu sa svake strane, i to tako da kreće od zaliska pa se penje prema tjemenu. Nakon toga za stražnji dio mijenja nastavak i uzima za broj manji, da iza kosu ostavi malo dužom nego na bočnim stranama. 

Za kraj frizer koristi nastavak broj 2, samo za, kaže, brzo skratiti pri dnu, a sa škarama malo skrati kosu na vrhu glave gdje je najduža. Također, naglašava da je 'važno da se s mašinicom prati smjer u kojem kosa raste'.

FANOVI ZBUNJENI Maja obrijala Nenada: Je li vi to imate televizor u kupaonici?

U njegovom videu (gore) pogledajte kako frizer sebi u nekoliko minuta skrati kosu, a to, tvrdi, može napraviti svatko.

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • maxim m 14.04.2020.

    aaaa jbt.nii mašinica ka četkica za zube da je svi imaju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare