To je to što me zanima!

Gusano, inoks, plastika, bakar... Hrvatski stručnjaci objasnili u čemu je najsigurnije kuhati

Nakon gline, prvi metal u kojem se kuhala hrana bio je bakar, a danas na raspolaganju imamo niz različitih materijala koji omogućuju najbolju pripremu hrane u vrlo kratkom roku
Vidi originalni članak

Ipak, nemaju svi materijali jednak učinak na zdravlje, a s pojedinim posudama za kuhanje valja biti oprezan i svjestan koju vrstu hrane u njima možete pripremati. Stoga je kod kupnje posuđa za pripremu hrane ključno znati od kojeg se materijala sastoji, ali i koja će mu biti namjena. Nije isto je riječ samo o posudi za posluživanje, ili pak o posudi koju ćete staviti na visoku temperaturu u pećnici.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare