Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Gusano, inoks, plastika, bakar... Hrvatski stručnjaci objasnili u čemu je najsigurnije kuhati

Gusano, inoks, plastika, bakar... Hrvatski stručnjaci objasnili u čemu je najsigurnije kuhati

Nakon gline, prvi metal u kojem se kuhala hrana bio je bakar, a danas na raspolaganju imamo niz različitih materijala koji omogućuju najbolju pripremu hrane u vrlo kratkom roku

Ipak, nemaju svi materijali jednak učinak na zdravlje, a s pojedinim posudama za kuhanje valja biti oprezan i svjestan koju vrstu hrane u njima možete pripremati. Stoga je kod kupnje posuđa za pripremu hrane ključno znati od kojeg se materijala sastoji, ali i koja će mu biti namjena. Nije isto je riječ samo o posudi za posluživanje, ili pak o posudi koju ćete staviti na visoku temperaturu u pećnici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0