To je to što me zanima!

Gwyneth za 500 kuna prodaje svijeću s mirisom njene vagine

Kako miriše navodno možete doznati ako na Goopovoj stranici naručite Paltrow svijeću 'This Smells Like My Vagina' , gdje se prva pošiljka rasprodala u nekoliko sati
Vidi originalni članak

Nakon što je završila sa snimanjem za prvu dramsku seriju u kojoj glumi, Netflixovu političku dramu 'The Politician', holivudska diva i poduzetnica Gwyneth Paltrow (47) objavila je da se povlači iz glume jer je, kako kaže, 'pregorjela' - pa će energiju usmjeriti u svoj lifestyle wellness brend 'Goop'.

Marvelova je junakinja prije par dana i potvrdila da se stvarno misli posvetiti promoviranju Goopovih proizvoda, lansirajući - 'svijeću sa mirisom vagine' - a kako točno miriše vagina možete doznati na Goopovoj stranici gdje se, s imenom 'This Smells Like My Vagina' (Ovo miriše poput moje vagine) svijeća prodaje za 75 dolara (oko 500 kn) - samo neke od mirisnih nota koju holivudsku divu podsjećaju na ženski intimni organ su: mješavina geranija, citrusni bergamot, cedrovina i damask ruža.

Svijeću je Paltrow osmislila sa stručnjakom za mirise s kojim inače surađuje Douglasom Littleom, a naziv je, kaže, smislila 'slučajno, kad je mirisala neku mješavinu mirisnog bilja i pomislila (i rekla na glas) da 'Baš miriši kao njena vagina'.  Na Goopovoj web stranici inače stoji da će ovi mirisi potaknuti fantaziju i zavođenje'.

Brend Goop, koji je glumica osnovala 2011. inače je, kako stoji na njihovoj stranici, 'moderni lifestyle alternativni wellness brend', a  predstavlja se i kao 'mjesto na kojem se može pronaći sve što treba modernoj i ekološki osviještenoj ženi' - od hit modnih komada i netoksičnih beauty proizvoda, jaja od žada za vaginu, preporuka za restorane, pa do, evo od nedavno, i svijeće sa mirisom vagine.

'ŽIVJELI SMO KAO CIMERI' Čuvala se do braka, kad ono - niti ne može imati spolni odnos

Paltrow je inače poznata kao ljubiteljica 'vaginalnih dodataka' - poput jaja od žada koja svojim klijenticama toplo preporučuje, a zbog kojih je glumica morala i isplatiti odštetu zbog lažnog oglašavanja i širenja dezinformacija preko tvrtke Goop - npr. o tome kako ta jaja, inače poludrago kamenje od žada oblikovano u jaja koja se stavljaju u vaginu - liječe inkontinenciju, ublažavaju menstrualnu bol, podižu libido i rade sve što se može za zdravlje vagine.

GWYNETH PALTROW Pregorjela zbog glume: 'Bilo mi je muka. Ujutro sam povraćala'

No, što god mislili o Paltrow, Goopu i najnovijem proizvodu tvrtke, svi Goopovi proizvodi koje glumica izreklamira brzo postanu popularni - pa se tako i ova svijeća bez obzira na cijenu od 500 kn u nekoliko sati rasprodala. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 126

  • Selo_malo 13.01.2020.

    Ispravan prijevod bi bio: ...... koja miriše kao.... Ono "kao/like" je ključno u cijeloj ovoj bizarnoj priči, jer u protivnom navodi na neka druga razmišljanja. Sada možemo očekivati i lansiranje npr. sladoleda koji ima aromu penisa...... Da li čistog ili danima neopranog, i tu bi se priča mogla nijansirati.....Bitno je da je organski, da nema parabena, da je GMO free i da nije testirano na životinjama. Veganski proizvod! :-))))

  • SAIBABA 12.01.2020.

    Dva komada hp expresom na kucnu adresu

  • 12.01.2020.

    Ima miris bagremova korijena...Probajte ako ne vjerujete...

Komentiraj...
Vidi sve komentare