Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
176 komentara

Čuvala se do braka, kad ono - niti ne može imati spolni odnos

Čak smo bili vrlo oprezni s fizičkim dodirima jer ni jedno od nas dvoje nije željelo potencirati seks, pa razočaranje i noć koja završava u suzama, ispričala je ova djevojka

491446173
Foto: MDWfeatures / Stephanie Muller / Media Drum World / Profimedia
176 komentara

Stephanie Muller (23) i njezin partner Andrew (31) iz SAD-a su kao pravi kršćani odlučili čekati prvu bračnu noć kako bi po prvi put vodili ljubav, a ona izgubila djevičanstvo.

Upoznali su se u lokalnoj crkvi 2013. godine, vezu su započeli dvije godine kasnije, a vjenčali su se 2017. Otišli su na medeni mjesec, ali intimno iskustvo bilo je daleko od onoga što su očekivali.

U AVANTURI ŽIVOTA Dala otkaz i prekinula vezu da može putovati sama sa psom

Penetracija je bila gotovo nemoguća i toliko bolna da je ona završila u suzama, izvan sebe od šoka. Nakon tog je dobila tešku gljivičnu infekciju koju je liječila tri mjeseca. Kada je ozdravila, pokušali su ponovo, ali bezuspješno. Živjeli su kao cimeri.

491446166 | Autor: MDWfeatures / Stephanie Muller / Media Drum World / Profimedia Foto: MDWfeatures / Stephanie Muller / Media Drum World / Profimedia

Početkom 2018. godine napokon su shvatili u čemu uje problem kada joj je ginekolog dijagnosticirao vaginizam - nekontrolirano stezanje donjih mišića rodnice (kao odgovor na penetraciju) zbog čega penis ne može ući u rodnicu.

- Sa suprugom sam pričala o tome koliko je vaginizam zapravo udaljio našu vezu od seksualnosti, živjeli smo gotovo poput cimera. Čak smo bili vrlo oprezni sa fizičkim dodirima jer ni jedno od nas dvoje nije željelo potencirati seks, pa razočaranje i noć koja završava u suzama - ispričala je Stephanie koja je u javnost izašla, kaže, sa svojom pričom kako bi podigla svijest o ovom neugodnom medicinskom problemu.

491446158 | Autor: MDWfeatures / Stephanie Muller / Media Drum World / Profimedia Foto: MDWfeatures / Stephanie Muller / Media Drum World / Profimedia

Preporuka ginekologa bila je odlazak na terapije u Centar za vaginizam, ali njezino zdravstveno osiguranje taj trošak nije pokrivalo pa je umjesto toga dobila tablete protiv bolova Vicodin. 

Takvo stanje potrajalo je do rujna 2018. godine kada su odlučili kako neće dopustiti da im vaginizam uništi vezu. Početkom lanjske godine započela je s terapijom u trajanju od pet mjeseci i izliječila se. Zahvalna je, kaže, suprugu što je cijelo vrijeme bio uz nju, bio joj je velika podrška.

- Govorio mi je da me voli i da me ne bi nikada ostavio, čak i kada se nikada ne bih izliječila od vaginizma - dodala je, a prenosi Mirror.

PRILAGOĐAVA SE ŽENI Analizirali 30.000 orgazama pa napravili 'svemirski' vibrator

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message