To je to što me zanima!

Helena Christensen kupa se u ledenom jezeru i izgleda sjajno

Bivši supermodel danskog porijekla dane tijekom karantene provodi s prijateljicama i sinom u svojoj vikendici udaljenoj oko 160 kilometara od New Yorka u kojem živi
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Pogledajte i ovo: Make up tajne Cindy Crawford

Sudeći prema fotografijama koje danski supermodel ovih dana objavljuje na svom Instagramu, glumica Julliane Moore je u pravu kada kaže da Helena Christensen (51) trenutno živi idilu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 10 NAMIRNICA KOJE ĆE OTOPITI SALO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Modnim pistama Helena je žarila i palila 90-tih godina, a modni mag Gianni Versace jednom je rekao da ima najljepše tijelo na svijetu. Ova je Dankinja nakon karijere supermodela s prijateljicom Camillom osnovala njujorški studio Stærk&Christensen koji se bavi fotografijom i filmom, a pokrenule su i istoimeni modni brend u čijoj se ponudi nalaze kupaći kostimi, obuća te sunčane naočale. 

Upravo s Camillom te spisateljicom i prijateljicom Elizabeth Aceved dane u samoizolacije provodi na svom imanju smještenom oko 160 kilometara sjeverozapadno od New Yorka, a veselom se društvu ponekad pridruži i Helenin sin. Nikada se nije udavala, a Mingusa Luciena Reedusa (20) rodila je dok je bila u petogodišnjoj vezi s glumcem Normanom Reedusom. 

U planinama Catskill, u vikendici zabačenoj duboko u šumi, osim u fotografiranju uživa i u kuhanju. No najnovije objave na Instagramu otkrivaju i njezin pustolovni duh - nedavno se odvažila i unatoč tome što je na njezinom imaju tada padao snijeg, odlučila se u kostimu iz svoje kolekcije okupati u hladnoj rijeci koja teče odmah ispod njezine vikendice. 

Svibanjski dan - zadnji snijeg još od 1977., napisala je ispod objave. A pratiteljice su joj komentirale: 'Luda si!', i 'Ti si moj heroj'. 

POGLEDAJTE HRABRU HELEN KAKO SE KUPA U JEZERU: 

Bivši model neodoljivu figuru i sjajnu formu, čini se, duguje upravo ritualima u kojima uživa u svom planinskom utočištu. Kako sama kaže, kupanje u hladnoj vodi ubrzava metabolizam, sprečava upalne procese u tijelu te poboljšava san i koncentraciju. A fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama to i dokazuju - nitko ne bi rekao da je 'zagazila' u pedesete. 

Zanima vas ova tema? Pogledajte i ovo: Make up tajne Cindy Crawford

Idi na 24sata

Komentari 11

  • lajh1985 29.05.2020.

    Bome sad sam bio pogledat malo na google i ima mnogo fotki gdje i izgleda kao da ima 5 banki i nista manje ali jos uvijek ok izgleda

  • Mthesecond 29.05.2020.

    Nikad se nije udavala..Mozda i u tome lezi tajna dobrog izgleda 😄 A gledas sina i nju,prosli bi na oko ko da su vrsnjaci :))) Netko tko je ne zna bi cak mozda rekao da su momak i djevojka :)) Nisam ni znao da ima sina..

  • 29.05.2020.

    Bomeee...

Komentiraj...
Vidi sve komentare