Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Helena Christensen kupa se u ledenom jezeru i izgleda sjajno

Helena Christensen kupa se u ledenom jezeru i izgleda sjajno
1

Bivši supermodel danskog porijekla dane tijekom karantene provodi s prijateljicama i sinom u svojoj vikendici udaljenoj oko 160 kilometara od New Yorka u kojem živi

VIDEO

Zanima vas ova tema? Pogledajte i ovo: Make up tajne Cindy Crawford

Sudeći prema fotografijama koje danski supermodel ovih dana objavljuje na svom Instagramu, glumica Julliane Moore je u pravu kada kaže da Helena Christensen (51) trenutno živi idilu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 10 NAMIRNICA KOJE ĆE OTOPITI SALO

Pokretanje videa...

01:51

Modnim pistama Helena je žarila i palila 90-tih godina, a modni mag Gianni Versace jednom je rekao da ima najljepše tijelo na svijetu. Ova je Dankinja nakon karijere supermodela s prijateljicom Camillom osnovala njujorški studio Stærk&Christensen koji se bavi fotografijom i filmom, a pokrenule su i istoimeni modni brend u čijoj se ponudi nalaze kupaći kostimi, obuća te sunčane naočale. 

Upravo s Camillom te spisateljicom i prijateljicom Elizabeth Aceved dane u samoizolacije provodi na svom imanju smještenom oko 160 kilometara sjeverozapadno od New Yorka, a veselom se društvu ponekad pridruži i Helenin sin. Nikada se nije udavala, a Mingusa Luciena Reedusa (20) rodila je dok je bila u petogodišnjoj vezi s glumcem Normanom Reedusom. 

U planinama Catskill, u vikendici zabačenoj duboko u šumi, osim u fotografiranju uživa i u kuhanju. No najnovije objave na Instagramu otkrivaju i njezin pustolovni duh - nedavno se odvažila i unatoč tome što je na njezinom imaju tada padao snijeg, odlučila se u kostimu iz svoje kolekcije okupati u hladnoj rijeci koja teče odmah ispod njezine vikendice. 

Svibanjski dan - zadnji snijeg još od 1977., napisala je ispod objave. A pratiteljice su joj komentirale: 'Luda si!', i 'Ti si moj heroj'. 

POGLEDAJTE HRABRU HELEN KAKO SE KUPA U JEZERU: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May Day - Latest spring snowfall since 1977

A post shared by Helena (@helenachristensen) on

Bivši model neodoljivu figuru i sjajnu formu, čini se, duguje upravo ritualima u kojima uživa u svom planinskom utočištu. Kako sama kaže, kupanje u hladnoj vodi ubrzava metabolizam, sprečava upalne procese u tijelu te poboljšava san i koncentraciju. A fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama to i dokazuju - nitko ne bi rekao da je 'zagazila' u pedesete. 

Zanima vas ova tema? Pogledajte i ovo: Make up tajne Cindy Crawford

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru
'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno