To je to što me zanima!

Hitno! Beki, Soni i Kiro žarko žele živjeti, eutanazija danas

Ovim psima u utorak 26.11. prijeti eutanazija, iako su tek počeli živjeti. Nalaze se u skloništu za životinje Pokupsko Cerje i hitno traže pomoć. Pomozite im...
Vidi originalni članak

Preslatkim ljubimcima iz naše rubrike "Udomi me" već danas prijeti eutanazija. Sa samo godinu dana Soni, Kiro i Beki svega su se nagledali i završili u skloništu za životinje Pokupsko Cerje gdje broje zadnje dane. Danas i srijedu 27. studenog oprostit će se od najdražih prijatelja iz skloništa. 

Ovom prilikom možete spasiti njihov mali život i pronaći prijatelja, veselje i radost za cijeli život. Ukoliko ih ne možete zadržati na duže vrijeme, možete ih primiti na privremeni smještaj i tako ih spasiti od eutanazije. Pomozite im da nađu vlasnike kakve zaslužuju i žive pravi, sretan život. 

Želite li ih spasiti nazovite 098/457417. 

Zahvaljujući našim čitateljima, velik broj pasa iz rubrike "Udomi me" je spašen i sretno udomljen, no svakoga tjedna primamo nove obavijesti o eutanaziji. Otvorite srca i pronađite još malo mjesta u vašem domu jer oni vam donose svakodnevnu sreću i radost. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • mihaeladanijela 03.12.2013.

    a mislim stvarno.....zar se uopće može udomiti tak na brzinu..?

  • EXAndrea 28.11.2013.

    Ne znam tko dijeli minuse i nisu mi ni jasni jer ako ne vole životinje zašto uopće dolaze na ove stranice. Ja imam dva psa, ni jedan nije za izložbu, mješanci su, ali to su tako dragi, vjerni psi, puni ljubavi...naročito ova kujica koja mi je sama došla s ceste i koju sam udomila kad ju nitko nije htio a dala sam i oglas, zvala lovce pitati da se nije slučajno kome izgubila. Nisam ju dala u azil iz straha da ju nitko neće, jer nije lijepa pa bi ju eutanizirali. Sad ju ne bih dala ni za kakve novce...taj osjećaj kad se vratim kući a dočekaju me s toliko ljubavi. Neprocjenjivo !

  • rvatina1 26.11.2013.

    jel kasno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare