To je to što me zanima!

'Htjela sam malo veće grudi, a probudila sam se s ogromnima'

Kad sam se probudila iz narkoze i vidjela što je kirurg napravio, prva reakcija mi je bila 'Jel' ti mene zaj****'. Nadam se da ću brzo smanjiti grudi da me više ne bole, ispričala je Shana
Vidi originalni članak

Amerikanka Shaina (30) iz južne Karoline je u reality emisiji 'Botched' na E! televiziji podijelila svoju priču o neuspjeloj estetskoj operaciji grudi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime Shaini je plastični kirurg stavio implantante koji u sebi imaju 800 mililitara tekućine, zbog čega ona sada nosi grudnjak s košaricama DD veličine, iako je kako kaže, prije operacije objasnila da želi 'prirodan izgled'. 

Grudi su mi kao dvije lubenice, imam 25 ili 30 grudnjaka i stalno ih nosim, čak i dok se tuširam i dok spavam, ispričala je Shaina i objasnila da ju, ako nema grudnjak, 'boli kao da joj netko trga meso s prsa'. 

Shaina se prisjetila i da je kao mlađa djevojka uvijek bila vedra i vesela, a u srednjoj se školi naglo počela debljati. Kad je napunila 17 godina došla je do kilaže od 100 kilograma. 

JAVNO PRIZNALE ZAHVATE Pionirke plastičnih operacija: Silikoni su njihovi najveći aduti

- Brzo sam shvatila da moram potražiti pomoć, i htjela sam na zdrav način smršavjeti - ispričala je i požalila se da bi joj, i kad bi smršavjela 'nešto nedostajalo' jer je imala male i nesimetrične grudi. No kad se s 27 godina odlučila na zahvat povećanja poprsja, neugodno se iznenadila kad se probudila iz narkoze i shvatila da je liječnik ignorirao njenu želju da ima 'grudi normalne, prirodne veličine'. 

- Moja prva reakcija kad sam vidjela što je kirurg napravio je bila 'Je l' ti mene zaj****, ovo je noćna mora' - rekla je i dodala da ju je liječnik htio iznenaditi. 

Sada se Shaina nada da će dr. Terry Dubrow i dr. Paul Nassif, kirurzi koji u emisiji 'Botched' ispravljaju pogreške estetske kirurgije na pacijentima, uspješno smanjiti njene grudi da više ne spava s grudnjakom i da ju ne boli stalno. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • _petra_ 08.03.2019.

    malo nategnuta prica,doktor ju počastio- s velicinom implantata ide i cijena- ne znam bas da je bilo bas tako kako prica

  • •☆.•*Montenegro Diamantes*•.☆• 07.03.2019.

    ..A žene su od kako je svijeta i vijeka govorile ..od viška glava ne boli..šta je sad ovo ?..a'aa..svaštaaa..ženee, ženeee..

  • 07.03.2019.

    Liječnik to uradio za svaki slučaj.. da se slučajno ne predomisli da hoće još malo veće..

Komentiraj...
Vidi sve komentare