Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
15 komentara

'Htjela sam malo veće grudi, a probudila sam se s ogromnima'

Kad sam se probudila iz narkoze i vidjela što je kirurg napravio, prva reakcija mi je bila 'Jel' ti mene zaj****'. Nadam se da ću brzo smanjiti grudi da me više ne bole, ispričala je Shana

Foto: Screenshot/E!
15 komentara

Amerikanka Shaina (30) iz južne Karoline je u reality emisiji 'Botched' na E! televiziji podijelila svoju priču o neuspjeloj estetskoj operaciji grudi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime Shaini je plastični kirurg stavio implantante koji u sebi imaju 800 mililitara tekućine, zbog čega ona sada nosi grudnjak s košaricama DD veličine, iako je kako kaže, prije operacije objasnila da želi 'prirodan izgled'. 

Foto: Screenshot/E!

Grudi su mi kao dvije lubenice, imam 25 ili 30 grudnjaka i stalno ih nosim, čak i dok se tuširam i dok spavam, ispričala je Shaina i objasnila da ju, ako nema grudnjak, 'boli kao da joj netko trga meso s prsa'. 

Foto: E! Entertainment

Shaina se prisjetila i da je kao mlađa djevojka uvijek bila vedra i vesela, a u srednjoj se školi naglo počela debljati. Kad je napunila 17 godina došla je do kilaže od 100 kilograma. 

JAVNO PRIZNALE ZAHVATE Pionirke plastičnih operacija: Silikoni su njihovi najveći aduti

- Brzo sam shvatila da moram potražiti pomoć, i htjela sam na zdrav način smršavjeti - ispričala je i požalila se da bi joj, i kad bi smršavjela 'nešto nedostajalo' jer je imala male i nesimetrične grudi. No kad se s 27 godina odlučila na zahvat povećanja poprsja, neugodno se iznenadila kad se probudila iz narkoze i shvatila da je liječnik ignorirao njenu želju da ima 'grudi normalne, prirodne veličine'. 

Foto: E! Entertainment

- Moja prva reakcija kad sam vidjela što je kirurg napravio je bila 'Je l' ti mene zaj****, ovo je noćna mora' - rekla je i dodala da ju je liječnik htio iznenaditi. 

Foto: Screenshot/E!

Sada se Shaina nada da će dr. Terry Dubrow i dr. Paul Nassif, kirurzi koji u emisiji 'Botched' ispravljaju pogreške estetske kirurgije na pacijentima, uspješno smanjiti njene grudi da više ne spava s grudnjakom i da ju ne boli stalno. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message