To je to što me zanima!

I sitnice nas sad vesele: Kako sakriti prijelaz gela na noktima

Mnoge je tako - više nego što bi ikad prije - razveselio ovaj post sa uspješnom DIY manikurom i s jednostavnim savjetima kako urediti izrasle nokte dok se ne vrate kozmetičark
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Čišće ruke i plavije nebo: Što je dobroga donio korona virus

Kako je ovih dana u zemljama diljem svijeta zatvoreno sve osim trgovinama s namirnicama, žene su uglavnom primorane na DIY beauty tretmane kod kuće, kao i na 'kućnu' manikuru i pedikuru. Svjedočili smo zbog stoga i nekim smiješnim i manje više neuspjelim pokušajima dotjerivanja bez pomoći stručnjakinja iz salona, a mnoge najviše brinu - nokti.

POGLEDAJTE U INSTAGRAM VIDEU:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Smalley Hair Blogger (@omgartistry) on

Zbog toga više nego što bi ikad prije djevojke razveselio jedan nedavni post sa uspješnom DIY manikurom - i s jednostavnim savjetima kako urediti izrasle nokte dok se kozmetičarke ne vrate na posao.

Frizerka s Floride Olivia Smalley pod imenom OMGArtistry podijelila je na Instagramu par jednostavnih trikova za očuvati manikuru, a video je brzo postao viralan.

Nakon što je nekoliko puta preko njih prešla s turpijom prateći rub manikure, na dnu svakog nokta nanosi lak sa šljokicama kako 'sakrila' prijelaz, odnosno izrasli dio na kojem nema gela.  

ZABAVA JE ZAJAMČENA Četiri najbolje igre koje će vaše mališane zabaviti u karanteni

U videu frizerka koristi Essie lak Top of the Rock zbog, kako kaže, 'gustih zlatnih šljokica' , ali za ovu se 'fresh' manikuru može koristiti baš bilo koji šljokičasti lak za nokte - bitno je samo da je dovoljno gust da prekrije izrasli dio.

S nanošenjem laka možete stati čim se taj dio prekrije, ili ga kao ona u videu možete nanijeti i malo niže za 'ombre efekt'. 

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare