To je to što me zanima!

Iako ima 64 godine ne izlazi iz teretane: Ovo je tajna njene beskrajne energije

Fitness baka iz Australije je rekla je kako  u svoju kavu voli dodavati kokosovo ulje ili čak maslac. Objasnila je da to radi jer  dodavanje masti u kavu može dati 'dugotrajnu energiju'.
Vidi originalni članak

Lesley Maxwell (64) iz Melbournea, Australija, je opsjednuta teretanom i često iznenađuje obožavatelje svojom beskrajnom energijom. Iako ima 64 godine ona ne staje, a sada je otkrila i 'tajnu' svoje energije, a sve se krije u kavi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rekla je kako  u svoju kavu voli dodavati kokosovo ulje ili čak maslac. Objasnila je da to radi jer  dodavanje masti u kavu može dati 'dugotrajnu energiju'.

IZGLEDA PREMLADO 'Svi uvijek misle da smo sestre' - možete li vi pogoditi tko je mama na fotografiji?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lesley Maxwell - Celeb Coach (@lesleymaxwell.fitness)

- Uživam u kavi i pijem crnu s kokosovim uljem ili maslacem. Ne bojim se masti i također jedem najmanje tri ili četiri cijela organska jaja dnevno... uključujući jedan sirovi žumanjak. Sviđa mi se kako dodavanje masnoće kavi daje dugotrajnu energiju bez pada šećera u krvi - rekla je Lesley.

Pokazala je i svoju zavidnu figuru, a otkrila i kako su svi njezini partneri bili mlađi od nje. Njezin bivši suprug je bio 13 godina mlađi od nje. 

POMLADITE KOŽU Sardine, ječam i slanutak dobri su za poticanje mladolikosti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lesley Maxwell - Celeb Coach (@lesleymaxwell.fitness)

- Prate me muškarci koji imaju oko 18 godina što je stvarno smiješno, ali shvaćam sve kao kompliment. Muškarci definitivno daju začin životu - zaključila je, a piše Daily Star.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Glumčina 10.02.2023.

    A ista je Mickey Rourke...A jada!

  • Nameless 09.02.2023.

    Nije ženstvena ni hot, ali eto puca od zdravlja i snage, khm da...

  • harlekin 09.02.2023.

    Bulletproof coffee, ništa novo. Crna kava u koju se dodaje MCT poput kokosovog ulja. To je svakako dobra stvar, ali nije stvar u kavi, stvar je u glavi, u volji za vježbanjem i biti aktivan. I ja sam "ovisnik" tako da ju razumijem. Svaka čast, nadam se da ću i ja tako kad dođem u te godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare