Lifestyle

Komentari 45

Iako ima 64 godine ne izlazi iz teretane: Ovo je tajna njene beskrajne energije

Iako ima 64 godine ne izlazi iz teretane: Ovo je tajna njene beskrajne energije

Fitness baka iz Australije je rekla je kako  u svoju kavu voli dodavati kokosovo ulje ili čak maslac. Objasnila je da to radi jer  dodavanje masti u kavu može dati 'dugotrajnu energiju'.

Lesley Maxwell (64) iz Melbournea, Australija, je opsjednuta teretanom i često iznenađuje obožavatelje svojom beskrajnom energijom. Iako ima 64 godine ona ne staje, a sada je otkrila i 'tajnu' svoje energije, a sve se krije u kavi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Rekla je kako  u svoju kavu voli dodavati kokosovo ulje ili čak maslac. Objasnila je da to radi jer  dodavanje masti u kavu može dati 'dugotrajnu energiju'.

- Uživam u kavi i pijem crnu s kokosovim uljem ili maslacem. Ne bojim se masti i također jedem najmanje tri ili četiri cijela organska jaja dnevno... uključujući jedan sirovi žumanjak. Sviđa mi se kako dodavanje masnoće kavi daje dugotrajnu energiju bez pada šećera u krvi - rekla je Lesley.

Pokazala je i svoju zavidnu figuru, a otkrila i kako su svi njezini partneri bili mlađi od nje. Njezin bivši suprug je bio 13 godina mlađi od nje. 

- Prate me muškarci koji imaju oko 18 godina što je stvarno smiješno, ali shvaćam sve kao kompliment. Muškarci definitivno daju začin životu - zaključila je, a piše Daily Star.

Najčitaniji članci