To je to što me zanima!

Ima još nekoliko mjeseci života: Očajni otac s rakom gušterače želi osigurati dom za ženu i sina

Nesretni Englez se uz rak bori i s tjeskobom jer ne zna kako će njegova supruga i maleni sin nastaviti nakon što on umre. Njegovi prijatelji pokrenuli su kampanju za prikupljanje novca
Vidi originalni članak

James Roocroft (43) iz Brightona u Engleskoj u lipnju je saznao da ima rak gušterače te da ima još samo nekoliko mjeseci života. On radi kao školski domar i kao jedna od povlastica posla je i stan kojeg je dobio na korištenje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U njemu živi sa svojom suprugom Emmom i dvogodišnjim sinom Archiejem, a sada ga brine što će se oni morati seliti kada on umre.

Kako bi mu pomogli u najtežim trenucima, njegovi prijatelji pokrenuli su GoFundMe kampanju kojom pokušavaju skupiti dovoljno novca kako bi Emma i maleni Archie mogli kupiti novi dom u kojem će moći živjeti kada Jamesa više ne bude.

Dosad su skupili 347.000 kuna, a nadaju se doći do iznosa od 378.000 kuna.

- Gubim osobu koju volim, Archie i ja gubimo svoj dom, a maleni gubi i svu stabilnost koju je imao do sada u životu. Uvijek smo Archieju htjeli dati brata ili sestru i sada imam osjećaj i kao da gubim potencijal za još jedno dijete - progovorila je Emma o svojoj situaciji.

OD LEKTORICE DO PLESAČICE Orijentalna plesačica Irena: Taj ples budi radost, zbog njega se ponovno osjećam radosno

James i Emma, koji su se upoznali preko stranice Match.com, zajedno su već pet godina.

James je vodio zdrav život, a onda je u lipnju naglo počeo gubiti kilograme i osjećati se loše. Nekoliko tjedana kasnije saznao je da ima rak u gušterači, jetri i plućima te da ima još samo nekoliko mjeseci života.

Rekli su mu da bez kemoterapije ima još šest tjedana života, a uz kemoterapiju i do osam mjeseci, ako će imati sreće.

Iako je par planirao veliki svadbu kada Archie malo naraste kako bi mogao shvatiti što se događa, zbog ove situacije odlučili su se odmah vjenčati i razmijenili su zavjete prošli mjesec.

Jamesu rak nije prva nesreća koja ga je pogodila u životu.

- Oduvijek sam se borio s disleksijom, a imao sam i puno drugih borbi, no sve sam prevladao. Imao sam vlastitu firmu za uređivanje vrtova pa sam postao školski domar i nedavno su mi dali da upravljam cijelim zemljištem. Ovo je samo najnovija bitka koju moram dobiti. No mislio sam da ću uvijek biti tu za Emmu i Archieja i da ću ga učiti kako da popravlja stvari i da bude dobra osoba, a sada će sve to pasti na Emmina ramena - ispričao je James.

Posljednja želja prije smrti mu je da osigura Emmu i sina financijski. Ona ima jednosobni stan u Hoveu, ali ga otplaćuje iznajmljivanjem i ne može se useliti u njega.

U DOMU Ne bacajte ih: Korištene vrećice čaja imaju osam super primjena

Oni i njihovi prijatelji nadaju se da će GoFundMe kampanja koju su pokrenuli osigurati stambeno pitanje za Emmu i Archieja nakon Jamesove smrti, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • sky linee 01.09.2020.

    Užasno

  • F***** Noob 01.09.2020.

    Zamisli da ti netko veli imaš još 2-3 mjeseca života. Pa ja ne znam kud bi prije... Svaki dan bi popil 5 litri noje... možda bi od nje prije hmrl :-) al u svakom slučaju je gadno ...

  • jabuka5 01.09.2020.

    sirutka i stolisnik , jako su dobri za obnovu organa .......daj Bože da prizdravi čovjek ,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare