To je to što me zanima!

Imao je samo 7 godina kad ju je gledao kako postaje Miss svijeta - a danas su muž i žena

Od načina na koji su se upoznali, do prepreka koje su morali svladati i lijepog života koji zajedno grade, Priyankina i Nickova priča rastapa srca i budi nadu da prava ljubav zaista postoji
Vidi originalni članak

Kad je Priyanka Chopra (40) 2000. godine dobila titulu Miss svijeta, njezin budući suprug Nick Jonas (30) imao je samo sedam godina. Njegova mama Denise tvrdi da ima vrlo dobro sjećanje na svog sina tog dana, a to samo dokazuje koliko priča o ovom ljubavnom paru djeluje bajkovito.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nick i njegovi roditelji svjedočili su velikom trenutku

U nedavnoj epizodi Showa Jennifer Hudson, Priyanka prisjetila se kako ju je njezin suprug Nick gledao na televiziji više od dva desetljeća prije nego što su im se putevi ukrstili.

- To je luda priča - priznala je dok je prepričavala priču svoje svekrve, Denise Miller-Jonas. Naime, svekrva joj je otkrila da je njezina obitelj gledala kako Chopra pobjeđuje na izboru za Miss svijeta 2000. godine, što je označilo početak njezine glumačke karijere koja je prešla iz Bollywooda u Hollywood.

Priyanka je još bila tinejdžerica

- Kada sam tek napunila 18 godina, pobijedila sam na izboru za Miss svijeta. - rekla je glumica.

Chopra je istaknula da je bila dijete kada je dobila tu prestižnu titulu.

- Nisam imala pojma što radim i što ovaj svijet podrazumijeva, nisam imala puno prakse - dodala je.

DA LJUBAV POTRAJE Istraživanje otkrilo: Evo koliko treba trajati savršeni prvi spoj

Nick je bio mali dječak

U vrijeme izbora Chopra nije bila ni svjesna da njezin budući suprug možda gleda njezin govor na televiziji u svojoj obiteljskoj kući u Teksasu.

- Sjećam se toga tako jasno jer je bio studeni, Nick je bio u nekoj brodvejskoj predstavi sa sedam godina. Dodala je da Nickov tata voli gledati natjecanja i da je Nick došao, sjeo i gledao dok je Priyanka okrunjena za Miss svijeta 2000. - ispričala je svekrva Priyanki.

Ljubav zapisana u zvijezdama

Na pitanje vjeruje li da je njezina i Jonasova veza sudbina, Chopra je odgovorila: 'Možda'.

- Vjerujem da je ljudima suđeno da budu jedni s drugima koliko god ta veza trajala u vašem životu - napomenula je. Majka jednog djeteta nastavila je kako vjeruje da se ljudi 'nađu' jer trebaju stvarati zajedničke uspomene.

Od načina na koji su se upoznali, do prepreka koje su morali svladati i lijepog života koji zajedno grade, Priyankina i Nickova priča rastapa srca i budi nadu da prava ljubav zaista postoji, piše Bright Side.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • jebec 18.07.2023.

    Problem je ako on zaspi prije mora ga prenijeti u krevetac

  • AnezkaR 12.07.2023.

    Nije baš neka ljepotica ali dobro

  • AnezkaR 12.07.2023.

    Nije mi ona neka ljepotica ali dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare