Show

Komentari 0

Nick Jonas i Priyanka Chopra otkrili su ime prvog djeteta

Nick Jonas i Priyanka Chopra otkrili su ime prvog djeteta

Poznati par dobio je svoje prvo dijete početkom godine, a trudnoću je za njih iznijela surogat majka. Nick i Priyanka djevojčicu još drže daleko od očiju javnosti

Nick Jonas (29) i Priyanka Chopra (39) dočekali su prvi Uskrs kao roditelji, a sad su otkrili i ime kćeri. Malena Malti Marie rodila se u siječnju, a njezino ime na sanskrtu znači 'mirišljavi cvijet' ili 'mjesečina'.

- Presretni smo što možemo potvrditi da smo dobili bebu zahvaljujući surogat majci. Zamolili bih vas za privatnost tijekom ovog posebnog vremena za nas. Trenutno nam je sva pažnja usmjerena na obitelj. Hvala vam puno - napisali su na svojim Instagram profilima nakon rođenja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nick i Priyanka dijete su dobili putem surogat majke, a prije nego su objavili vijest o rođenju, Priyanka je u nekoliko navrata rekla da u budućnosti želi obitelj.

The Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala - New York

Chopra i Jonas upoznali su se 2016. kad joj se on javio putem Twittera, a vjenčali su se 2018. na trodnevnom indijskom vjenčanju u Priyankinoj rodnoj Indiji.

- Bilo je nevjerojatno pronaći zajedništvo između naših uvjerenja i smisliti kako ih spojiti na način pun poštovanja - rekla je Priyanka nakon vjenčanja za People.

Glumica je prije par dana objavila niz fotografija s Nickom na plaži i napisala emotivan opis.

- Od ovoga su satkani snovi. 

Par još obožavateljima nije pokazao kćerkicu, a puno njih jako je znatiželjno pa na društvenim mrežama često spominju fotke.

- Kad ćete nam pokazati bebu? Jedva čekamo - pisali su im.