To je to što me zanima!

Imate vezu na daljinu? Ove tri stvari mogu dovesti do prekida

Ono što treba imati na umu je da su fizički susreti rijetki ili nemogući u takvim vezama, a stalne svađe mogu pogoršati stvari. Budući da ste u vezi, morate pokazati povjerenje, jer bez toga je vaša veza nemoguća
Vidi originalni članak

Stotine poziva, izlasci preko videopoziva, dugi, beskrajni chatovi, milijarde uspomena i virtualni zagrljaji - ovako za mnoge izgleda veza na daljinu. Koliko god vam to romantično zvučalo, to je u realnosti stvarno teško. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, ove greške koje možda radimo, namjerno ili nenamjerno mogu dovesti do raspada veze na daljinu:

1. Konstantne svađe 

Iako bi nekoliko svađa vašem partneru moglo zvučati slatko, ali česte i one koje postanu gadne su jedno veliko ne. Ne samo da to ostavlja loš dojam na vas, već može uzrokovati i prekid veze. Ono što treba imati na umu je da su fizički susreti rijetki ili nemogući u takvim vezama, a stalne svađe mogu pogoršati stvari. Kako bi izbjegao svađe, partner bi vas mogao izbjegavati. Vaša veza bi se mogla pogoršati, a odnos zahladiti, i bez obzira koliko se oboje volite, ako u vezi nema mira, rijetko će ona trajati dugo.

PROVJERENO POMAŽE Trikovi kako odoljeti iskušenju i ne prevariti partnera - da ne izgubite više nego što dobivate

2. Pretjerana posesivnost

Dobro je brinuti o svom partneru i biti posesivan, ali nikako nemojte pretjerivati. Dajte svom partneru vrijeme i prostor. Nemojte mu zabranjivati aktivnosti jer ste ljubomorni i posesivni. Budući da ste u vezi, morate pokazati povjerenje, jer bez toga je vaša veza nemoguća. Dokažite partneru da mu vjerujete. Provjeravajte ih s vremena na vrijeme, učinite da se osjećaju posebno, ali nemojte prijeći granice.

MEVLUDIN ODGOVARA Suprug je ušao u rizične poslove i zbog toga smo završili na sudu

3. Laži i stav 'Nije me briga'

Laži su najveći razarač svake veze. Bez obzira radi li se o maloj laži napravljenoj samo da bi se našlo vremena za izlazak s prijateljima ili o velikoj. Budite kristalno jasni u svojim namjerama i postupcima. Na kraju, nikada nemojte pokazivati ​​stav 'Nije me briga'. To nije dobro, niti će vas dovesti u sretnu vezu. To je samo odraz koliko vas nije briga za svog partnera, piše Pink Villa.
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare