Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Imate vezu na daljinu? Ove tri stvari mogu dovesti do prekida

Imate vezu na daljinu? Ove tri stvari mogu dovesti do prekida

Ono što treba imati na umu je da su fizički susreti rijetki ili nemogući u takvim vezama, a stalne svađe mogu pogoršati stvari. Budući da ste u vezi, morate pokazati povjerenje, jer bez toga je vaša veza nemoguća

Stotine poziva, izlasci preko videopoziva, dugi, beskrajni chatovi, milijarde uspomena i virtualni zagrljaji - ovako za mnoge izgleda veza na daljinu. Koliko god vam to romantično zvučalo, to je u realnosti stvarno teško. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Neda Ukraden o nasilju u vezi VIDEO

Međutim, ove greške koje možda radimo, namjerno ili nenamjerno mogu dovesti do raspada veze na daljinu:

1. Konstantne svađe 

Iako bi nekoliko svađa vašem partneru moglo zvučati slatko, ali česte i one koje postanu gadne su jedno veliko ne. Ne samo da to ostavlja loš dojam na vas, već može uzrokovati i prekid veze. Ono što treba imati na umu je da su fizički susreti rijetki ili nemogući u takvim vezama, a stalne svađe mogu pogoršati stvari. Kako bi izbjegao svađe, partner bi vas mogao izbjegavati. Vaša veza bi se mogla pogoršati, a odnos zahladiti, i bez obzira koliko se oboje volite, ako u vezi nema mira, rijetko će ona trajati dugo.

Trikovi kako odoljeti iskušenju i ne prevariti partnera - da ne izgubite više nego što dobivate
Trikovi kako odoljeti iskušenju i ne prevariti partnera - da ne izgubite više nego što dobivate

2. Pretjerana posesivnost

Dobro je brinuti o svom partneru i biti posesivan, ali nikako nemojte pretjerivati. Dajte svom partneru vrijeme i prostor. Nemojte mu zabranjivati aktivnosti jer ste ljubomorni i posesivni. Budući da ste u vezi, morate pokazati povjerenje, jer bez toga je vaša veza nemoguća. Dokažite partneru da mu vjerujete. Provjeravajte ih s vremena na vrijeme, učinite da se osjećaju posebno, ali nemojte prijeći granice.

Suprug je ušao u rizične poslove i zbog toga smo završili na sudu
Suprug je ušao u rizične poslove i zbog toga smo završili na sudu

3. Laži i stav 'Nije me briga'

Laži su najveći razarač svake veze. Bez obzira radi li se o maloj laži napravljenoj samo da bi se našlo vremena za izlazak s prijateljima ili o velikoj. Budite kristalno jasni u svojim namjerama i postupcima. Na kraju, nikada nemojte pokazivati ​​stav 'Nije me briga'. To nije dobro, niti će vas dovesti u sretnu vezu. To je samo odraz koliko vas nije briga za svog partnera, piše Pink Villa.