To je to što me zanima!

Influencerica pokazala kako da i najravnija guza izgleda super!

U videu koji je snimila za svoje obožavatelje, objasnila je da su bitni kutevi, zauzimanje pozicije, zaokret, ali i položaj kamere, koja treba biti što niže kako bi guza došla u prvi plan...
Vidi originalni članak

Mnoge djevojke i žene pitaju se kako dobiti savršen oblik stražnjice, ako već ne u stvarnom životu, onda barem na Instagramu. Jedna fitness influencerica otkrila je tajnu kako doći do toga i namjestiti sebe i kameru za "najljepši prizor", čak i ako vam guza nije prirodno obla.

Danae Mercer, koja ima 71 tisuću pratitelja i trenutno živi u Dubaiju te radi kao novinarka, objavila je isječak na Instagramu, pokazujući u šest jednostavnih koraka kako dobiti to savršenstvo. Objasnila je da su bitni kutevi, zauzimanje pozicije, zaokret, ali i položaj kamere. 

- Kad pomiješate sve zajedno, imat ćete savršen prizor - smatra Danae. Na kraju videozapisa stavila je upozorenje: "Samo mali podsjetnik danas, društveni mediji nisu stvarni". Ona i inače često dijeli svoje slike koje prikazuju njezino tijelo s klasičnim Instagram kutovima pored onih iz stvarnog života. Video ima gotovo 180 tisuća pregleda, a sljedbenici su pohvalili Danae za - transparentnost.

Evo i konkretnih savjeta u koracima:

KORAK 1: Okrenite se tako da vam leđa budu okrenuta prema kameri. 

KORAK 2: Okrenite jednu stranu unatrag i stavite ruku na bok tako da gledate u kameru preko ramena. 

Korak 3 i 4: Fiksirajte zadnji gluteus, prije nego testirate različite kutove pomičući se naprijed-natrag.

KORAK 5: Uvucite trbuh odnosno stegnite trbušne mišiće. Izravnajte ramena. 

Korak 6: Spustite kameru kako bi stražnjica bila u središtu fotografije. 

ISTRČALA ČETIRI MARATONA Snaga volje: Imala je 159 kg, a danas je instruktorica fitnessa

Deane je inače poznata po promicanju 'positive body image-a' te nerijetko objavljuje svoje 'nesavršene fotografije' na Instagramu, pokazujući da je sve to prirodno, normalno i naposljetku lijepo:

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • black_cat 11.02.2020.

    no comment

  • iiiih 10.02.2020.

    Pa sve se namjestaju satima za dobru sliku, pa photoshop pa filtere pa tek onda objavi. A kad ih slika netko na cesti ili plazi ono slucajno kao da ih je poplava izbacila. Da ne pricam jos o silikonu sto naptrpaju svuda i botoks i filere i kosa i notke i trepavice obrve sminka ..... cak i video klip mozes sa photoshop napraviti, ma ne vjerujem u nista vise

  • lorenapppp 10.02.2020.

    Ove instrukcije cemu tocno sluze???A dobro da....za dokone ljude

Komentiraj...
Vidi sve komentare