To je to što me zanima!

Ispričala sam fantazije mužu, to mi je otkrilo puno o njemu

ZA NEZABORAVNE NOĆI Jedna vruća noć može početi s otkrivanjem vaših fantazija, a njemu ćete priuštiti provod uzbudljiviji i od izlaska s prijateljima
Vidi originalni članak

Roditelji, a posebno majke, odgojile su generacije djevojaka i žena s mislima da su seksualne fantazije nešto loše, kaže autorica priručnika “My Secret Garden: Women’s Sexual Fantasies", Nancy Friday.

Opisuje kako je i sama neizmjerno zahvalna bivšem partneru koji ju je u krevetu učio razigranosti, ali bilo je tu i njegovih ograničenja. Zvala su se - “ženske fantazije”.

- Mnogi nisu toliko sramežljivi, no u seksualnosti to itekako dolazi do izražaja. I poslije sam imala partnera, ali nikad im više nisam otkrivala svoje fantazije. Sve dok u moj život nije ušetao suprug. Kad sam se ohrabrila ispričati mu ih, on je rekao: ‘Wow, koja mašta!’. Znala sam da je to - to - kaže autorica te dodaje da je po tome mogla razaznati koliko je suprug voli.

- Moje nove fantazije o njemu bile su stvorene za užitke. Voljela sam ga još više - priča Nancy.

Zato kaže kako se ne biste smjeli smesti, čak ni od partnera, kako biste u svojoj glavi održali strast u vezi.

VRUĆI SAVJET Vole grubo: Evo kakve nastrane igre žene priželjkuju u krevetu

- Pokušate li to otkriti nekome tko nije s vama na istoj valnoj duljini, pitat će vas: ‘Ako si toliko luda za mnom, zašto imaš potrebu zamišljati nestvarne situacije?’. No ne slušajte ih - smatra autorica.

Otkrijte mu da jedna vruća noć može početi pričanjem vaših fantazija, a on ubrzo može otkriti da će mu to biti uzbudljivija noć od druženja s frendovima.

IZLAZI S TROJICOM ISTOVREMENO Baka (57) je bila s 200 frajera mlađih od 30: 'Pomlađuju me'

- Ako je muškarcima normalno da imaju seksualne fantazije, zašto ih ne bi imale i žene. Oni će ih zadovoljiti (neukusnim) razgovorom s frendovima u baru i zbog toga neće osjećati sram, pa zašto bi si to priuštile i žene - pita se autorica.

Dopustite si da budete dio svojih “divljih” fantazija i vaš će seksualni život procvjetati. To može pokrenuti i natjecanje: “Ako ona misli da su te njezine fantazije seksi, što će biti tek kad čuje moje”.

NE TREBA IM VJEROVATI: Ovo su najzlobniji horoskopski znakovi, iako će vas na prvu prevariti

Idi na 24sata

Komentari 155

  • Judita👥 04.04.2019.

    Meni se dopada ono kao iz filma nevjerna.. hehe.. mislim ne biti nevjerna nego.. a nadam se da netko shvaća hah

  • kajzer/soze/80🇷🇸 04.04.2019.

    Ja sam mnoge svoje fantazije ispunio,i više od očekivanog,bitno je da znate šta želite,a uvek se nadje neko vama sličan da se upotpunite sa tim na obostrano zadovoljstvo,ako neko drugi ne može,ili nije za tako nešto😎...Mada,mana svemu tome,koliko god takvi bili ispunjeni,oni kao prokleti traže još🤢

  • wayfinder 04.04.2019.

    Koja navlakusa. Opet ja budala. Nadobudno citam da vidim tu fantaziju, a ono sipak....

Komentiraj...
Vidi sve komentare