To je to što me zanima!

Isprobajte trik s kovanicom i cvijeće će vam trajati puno dulje

Dakle, ako želite da cvijeće koje ste stavili u vazu traje dulje od tjedan dana, pokušajte ovaj trik. Sve što trebate napraviti je u vazu sa cvijećem dodati nekoliko bakrenih kovanica
Vidi originalni članak

Korisnici društvenih mreža podijelili su nevjerojatan trik za održavanje cvijeća svježim i mirišljavim duže, dodavanjem nekoliko kovanica u vazu.

POGLEDAJTE VIDEO: Lijepo cvijeće u Londonu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Facebook grupi 'Mrs Hinch Cleaning Tips', mnogi korisnici podijelili su kako je trik pomogao njihovim buketima da ostanu živi dulje nego inače.

Super dekoracija Nabavite ukrasni kupus za zimu: Može preživjeti i minuse

Dakle, ako želite da cvijeće koje ste stavili u vazu traje dulje od tjedan dana, pokušajte ovaj trik. Sve što trebate napraviti je u vazu sa cvijećem dodati nekoliko bakrenih kovanica.

Prema stručnjacima, bakreni novčići djeluju kao antimikrobno sredstvo.

BIT ĆE VAM ZAHVALNE Napravite čaj od kore banane, ali ne za sebe - za kućne biljke

- Rezano cvijeće počinje propadati gotovo trenutno. Zrak i bakterije mogu začepiti male pore krvožilnog sustava biljaka, sprječavajući distribuciju vitalne vode i hrane oko cvijeća te oni počinju venuti. Dakle, smanjenjem mikroorganizama u vodi trebali biste moći produžiti život svog cvijeća, a bakar u kovanicama mogao bi ubiti bakterije - objasnili su, a prenosi The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • max2017 19.02.2024.

    nema bakrenih kovanica,..............!

Komentiraj...
Vidi sve komentare