To je to što me zanima!

Ista Lady Di: Glumica Elizabeth Debicki u maloj crnoj haljini kao Diana u seriji 'The Crown'

Bila je 1994. godina, a Lady Di je išla na događanje u londonskoj galeriji Serpentine. Taj dan emitiran je dokumentarac o Charlesu, u kojemu on priznaje da ju je prevario, a ona u tom trenutku izlazi u javnost
Vidi originalni članak

Pred kamerama serije 'The Crown', glumica Elizabeth Debicki savršeno je utjelovila Lady Dianu u jednom od najpoznatijih outfita. Riječ je o atraktivnoj haljini grčke dizajnerice Christine Stambolian s otvorenim ramenima i salonkama Manolo Blahnik.

Naime, bio je to moment kad je objavljen dokumentarac njezina supruga Charlesa, 'Charles: Private Man, The Public Role', emitiran istog dana.

POGLEDAJTE VIDEO: Petar Trbović o kreativnom poslu stiliste

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedna od informacija koje su pritom ekskluzivno objavljene, bilo je Charlesovo priznanje da je prevario vlastitu suprugu. Diana je skupila hrabrost, odjenula izazovnu haljinu i otišla na događanje, pred kamere i javnost.

Diana je kupila tu haljinu par godina ranije, no nije je odjenula do onda, smatrala da je previše za njezin stil i imidž. Brinula su je otvorena ramena i atraktivnost same kreacije.

SAMO KOMOTNO Trenirka je zakon: 10 praktičnih ideja za vikend kombinacije

- No, u tom trenutku, htjela je izgledati kao milijun dolara, i to je učinila - izjavila je bivša urednica Voguea Anna Harvey, koja je godinama stilizirala Dianu.

IT KREACIJE Servis za najam slavnih torbica: Imaju sve, od Fendija i Chanela do Bottege Venete i Prade

Bio je to zahtjevan, fragilan trenutak za Lady Dianu, no ona je to uspješno javno podnijela, u tome joj je pomogao outfit koji je i danas poznat pod 'look za osvetu', piše Vogue.

Radi se o maloj crnoj haljini, koja je i danas velika inspiracija dizajnerima i ljubiteljicama atraktivnih kreacija.

VRLO ATRAKTIVNE Crne prozirne najlonke: Retro legenda dio je večernjeg stila

Bili su tu i biseri, simbol klasike, no smješteni uz vrat poput chokera.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare