Lifestyle

Komentari 0

Ista Lady Di: Glumica Elizabeth Debicki u maloj crnoj haljini kao Diana u seriji 'The Crown'

Ista Lady Di: Glumica Elizabeth Debicki u maloj crnoj haljini kao Diana u seriji 'The Crown'

Bila je 1994. godina, a Lady Di je išla na događanje u londonskoj galeriji Serpentine. Taj dan emitiran je dokumentarac o Charlesu, u kojemu on priznaje da ju je prevario, a ona u tom trenutku izlazi u javnost

Pred kamerama serije 'The Crown', glumica Elizabeth Debicki savršeno je utjelovila Lady Dianu u jednom od najpoznatijih outfita. Riječ je o atraktivnoj haljini grčke dizajnerice Christine Stambolian s otvorenim ramenima i salonkama Manolo Blahnik.

Naime, bio je to moment kad je objavljen dokumentarac njezina supruga Charlesa, 'Charles: Private Man, The Public Role', emitiran istog dana.

POGLEDAJTE VIDEO: Petar Trbović o kreativnom poslu stiliste

Jedna od informacija koje su pritom ekskluzivno objavljene, bilo je Charlesovo priznanje da je prevario vlastitu suprugu. Diana je skupila hrabrost, odjenula izazovnu haljinu i otišla na događanje, pred kamere i javnost.

Diana je kupila tu haljinu par godina ranije, no nije je odjenula do onda, smatrala da je previše za njezin stil i imidž. Brinula su je otvorena ramena i atraktivnost same kreacije.

- No, u tom trenutku, htjela je izgledati kao milijun dolara, i to je učinila - izjavila je bivša urednica Voguea Anna Harvey, koja je godinama stilizirala Dianu.

Bio je to zahtjevan, fragilan trenutak za Lady Dianu, no ona je to uspješno javno podnijela, u tome joj je pomogao outfit koji je i danas poznat pod 'look za osvetu', piše Vogue.

Radi se o maloj crnoj haljini, koja je i danas velika inspiracija dizajnerima i ljubiteljicama atraktivnih kreacija.

Bili su tu i biseri, simbol klasike, no smješteni uz vrat poput chokera.

Najčitaniji članci