To je to što me zanima!

Ista žena ima celulit pa ga više nema: Samo sam se pomaknula

Da osvjetljenje čini jako veliku razliku na fotografijama potvrdila je i influencerica Danae Mercer koja je objavila 'savršenu' fotografiju bez celulita i sa celulitom, slikanu sa posebnim osvjetljenjem i bez
Vidi originalni članak

Kad je u pitanju savršen selfie, znamo da influenceri često koriste određeni kut, sjajnu rasvjetu i puno vještina za uređivanje fotografija kako bi dobili taj savršeni Instagram selfie.

POGLEDAJTE VIDEO: Baka i djed influenceri imaju preko 200 000 pratitelja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Da, osvjetljenje čini veliku razliku, a to je i potvrdila Danae Mercer, novinarka i influencerica koja živi u Dubaiju. Kako ona tvrdi, osvjetljenje izravna kvržice i izbočine na tijelu bez upotrebe Photoshopa ili filtera. 

Danae je objavila dvije fotografije u kojima pozira u kupaćem kostimu. Na prvoj fotografiji ona se 'namjerno okrenula' pa su njene 'kvržice' i celulit po tijelu bile skrivene, a njeno tijelo je izgledalo mekano.

Na drugoj slici Danae je ležerno čučnula pored ogledala i objasnila: 'Moji bokovi i bedra su sada na suncu. Izložen mi je celulit i strije.'

Danae, koja se može pohvaliti s više od 750 tisuća pratitelja, u podužem je tekstu objasnila da je uglavnom laskava rasvjeta skrivala njezin celulit i strije.

Napisala je: 'Instagram protiv stvarnosti. Svjetlo je glavna razlika na ovim fotografijama.'

Otkrila je i da postoje razlike u načinu na koji drži svoje tijelo, kako bi se stvorio još laskaviji kut, što je naučila godinama radeći za jedan časopis.

'Kad sam radila u časopisima, snimali smo pri izlasku ili zalasku sunca. Na većini setova bilo je ljudi koji drže sunčane difuzije i reflektore koji su pomogli stvoriti savršenu ravnotežu sjene i svjetla. Ista se stvar događa na DRUŠTVENIM MEDIJIMA, samo u drugačijem obliku. Većina Insta-modela točno zna gdje im je najbolje svjetlo i koji im je najbolji kut.'

'To je umjetnost i fotografija i nema sramote kad želite izgledati savršeno.'

Stotine njezinih pratitelja brzo je prokomentiralo objavu, zahvalivši joj na iskrenosti. Njena fotografija dobila je preko 380 tisuća lajkova. 

Neki od komentara bili su: 'Sviđa mi se, osim što smatram da fotografija s lijeve strane nije 'lažna'. To ste također vi. Obje fotografije ste  vi, i oboje ih trebate voljeti i zagrliti!', 'Volim te. Tako si realna i odlična',  'Hvala vam što dijelite ovo! Mislim da je dobro da i dečki ovo vide, jer će previše dječaka odrastati na slikama s lijeve strane i nikad ne vide žene u prirodnom kretanju, prirodnim kutovima itd.'

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Mika75 01.07.2020.

    Moram na wc, hitno mi je..

  • frajer_2 30.06.2020.

    Odoh povratit

  • MOC JE U ZNANJU 30.06.2020.

    Baš muškarce briga za ženski celulit . Ha ha Njih jedino interesuje da li će dobiti ...... Ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare