To je to što me zanima!

Izgubila je višak kila, otišla pod nož i pretvorila se u drugu ženu: 'Ostali su ožiljci, ne smetaju mi'

Zadovoljna sam njima. Jako se lako mogu pokriti donjim rubljem ili bikinijem. Da budem iskrena, uopće se ne opterećujem ožiljcima, nosim ih s ponosom. Na kraju ću vjerojatno tetovirati kožu oko ožiljaka, rekla je
Vidi originalni članak

TikTok korisnica Danielle otputovala je u Tursku na trostruku operaciju te podijelila nevjerojatnu transformaciju svoga tijela na mreži. 

@dani_bodytransformation #gastricsleeve #topoftheworld ♬ Mount Everest - :)

Naime, nakon uspješne operacije premosnice želuca koju je obavila prošle godine, Danielle je ponovo uskočila u avion kako bi skinula višak kože s trbuha i podigla grudi. Samo nekoliko mjeseci nakon toga pokazala je sjajne rezultate, prenosi The Sun. 

POGLEDAJTE VIDEO: Izgubila 118 kilograma i riješila se 9 kilograma suvišne kože

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dani je objavila fotografiju na kojoj stoji u svojoj spavaćoj sobi i nosi potporni grudnjak nakon operacije koji sadrži potporna vlakna.  

- Prošlo je šest tjedana od operacije kojom sam se izvukla iz kože mumije. Prošla sam skidanje kože sa želuca i podizanje i povećanje grudi i sad sam spremna pokazati ožiljke – objavila je. 

@dani_bodytransformation 4 weeks post op #mummymakeoversurgery #turkeysurgerytiktok #brestsurgery #tummytuck #wlsjourney #compressiongarment #gozdeizmir #ozelsaglik #gozdeinternationalhospital ♬ original sound - Danielle

- Imam neke manje ožiljke još iz vremena kad mi je ugrađena elastična vrpca – kazala je pokazujući na ožiljke na trbuhu. Potom je pažljivo razmotala pojas ispod pupka, da bi pokazala ožiljak od zatezanja trbuha.

- Ovo je moj pupak – izgovara pokazujući na crveni ožiljak na sredini trbuha, pa dodaje: 'A ovo je moj ožiljak od operacije trbuha', nastavlja, pokazujući crvenu liniju koja se proteže od kuka do kuka.

@dani_bodytransformation #mummymakeoversurgery #turkeysurgerytiktok #brestsurgery #tummytuck #wlsjourney #gozdeizmir #ozelsaglik #gozdeinternationalhospital #gastricsleeve #scar ♬ original sound - Danielle

- Zadovoljna sam njima. Jako se lako mogu pokriti donjim rubljem ili bikinijem. Da budem iskrena, uopće se ne opterećujem ožiljcima, nosim ih s ponosom. Na kraju ću vjerojatno tetovirati kožu oko ožiljaka – kaže. 

Danielle kaže da njen ožiljak na fotografiji može izgledati jako crveno, zbog prstenastog osvjetljenja koje se koristi za snimanje. 

- Zapravo nije tako jako crven uživo, samo se malo više ističe. Ali ne mogu ga osjetiti kad stavim ruku preko njega – kaže. Da bi joj ožiljak još bolje zacijelio, Dani je preko interneta kupila silikonsku traku za ožiljke koju je koristila na trbuhu i ožiljcima od operacije dojke.

PROMO Rješenje za ožiljke i strije: Prirodna ulja koja koži vraćaju mekoću i mladenački sjaj

- Te vam ožiljke ipak neću pokazati – kaže gledateljima, opisujući ožiljke na grudima. Kaže da su vrlo neprimjetni. 

- To su ožiljci s kojima se morate pomiriti kad prolazite ovakvu promjenu – dodaje. 

@dani_bodytransformation #botox #bodytransformation #plasticsurgery #cosmetics #filler ♬ original sound - Danielle

Njen video o oporavku nakon spomenutih operacija pogledalo je gotovo 300.000 ljudi i svi su oduševljeni njenim novim izgledom. 

- Taj ožiljak je baš besprijekoran – komentirao je jedan korisnik.

POSAO PUN EMOCIJA Tetovira ožiljke i tako pomaže ljudima vratiti samopouzdanje

- Izgledaš fantastično, odgovorio je drugi.

- Taj ožiljak će s vremenom doslovno nestati, a izgledaš super, komentirao je treći. 
 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Apokalipsa2023 17.05.2023.

    Znam jednu s oziljcima . Prestrasno za vidjeti ! Od stomaka,nogu ,rezovi od pola metra. Ako ti ne smetaju toliki ožiljci svaka cast

  • Dinko-vinko 17.05.2023.

    A da je otisla pod zlicu?

  • Histrion 17.05.2023.

    Iskreno ništa WOW

Komentiraj...
Vidi sve komentare