To je to što me zanima!

'Ja sam sijamska blizanka, ali živim normalan život: Idem na spojeve i spavam s muškarcima'

Kada sam išla na spojeve, George bi nosio knjige za čitanje. Ne vidim zašto bi me činjenica da sam spojena s bratom spriječila da imam ljubavni život i da se osjećam kao žena, ispričala je Lori
Vidi originalni članak

Lori i George Schappell (59) iz Pennsylvanije najstariji su sijamski blizanci na svijetu. Dijele 30 posto tijela, ali se identificiraju kao pojedinci i imaju odvojene ljubavne živote.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Blizanke Schappell rođene su kao sestre Lori i Dori, ali 2007. Dori se počela identificirati kao muškarac i sada je poznata kao George. Lori je otkrila da želi pronaći muža i imati djecu, a otkrila je i da je izgubila nevinost s 23 godine. George podržava sestrine veze i daje joj privatnost u intimnim trenucima s partnerima.

ČITAJTE IZMEĐU REDAKA Niste sigurni što osjeća prema vama, a već ste dugo zajedno? Ovo je 11 znakova da vas ne voli

- Kada sam išla na spojeve, George bi nosio knjige za čitanje. Ne vidim zašto bi me činjenica da smo spojeni spriječila da imam ljubavni život i da se osjećam kao žena - ispričala je Lori koja je bila i zaručena  2006. godine, ali njezin partner je nažalost poginuo u nesreći. 

- George je tada pazio na mene. Da nije bilo njega, ne znam bi li mogla to preživjeti - dodala je.

Georgu ne smeta što Lori želi pronaći supruga i imati djecu. 

- Ona i njezin budući muž mogu raditi što god žele. Ja ću se ponašati kao da nisam tu - rekao je George.

LJUBAV BEZ PREMCA Par se vjenčao dva puta nakon što je žena izgubila pamćenje od posljedica prometne nesreće

Kada su Lori i George rođeni, sud je odlučio da se njihovi roditelji ne mogu pravilno brinuti za njih i smjestili su ih  u ustanovu u kojoj je većina pacijenata patila od ozbiljnih mentalnih poteškoća, dok oni nisu imali takve poteškoće.

- Naučili smo brinuti o sebi od malih nogu i imali smo odlične ocjene u školi - rekla je Lori koja je završila i fakultet i prvakinja je u kuglanju, a George nastupa kao country i western pjevač.

- Kad smo se rodile, liječnici nisu mislili da ćemo napuniti 30, ali dokazali smo da nisu bili u pravu. Toliko toga smo naučili u posljednjih 50 godina i nastavit ćemo živjeti život punim plućima - kaže Lori. 

George ne može hodati pa Lori gura njegova kolica kako bi se mogli kretati. 

- Svatko od nas ima svoje hobije, a za vrijeme njih onaj drugi čita knjigu, slaže slagalicu ili nešto treće. To je najbolji način da se nosimo s ovom situacijom - objasnila je Lori, a prenosi The Sun

Idi na 24sata

Komentari 54

  • lucijacar_1 12.06.2023.

    Možemo se složiti ili ne sa njihovim životom,ali njih dvoje je ovdje,živi su rade i žele živjeti punim plućima. Oni ne poznaju ovaj "normalan" način života. Prilagodili su se najbolje što umiju i na tome im respect! Drugo je da li su trebali biti abortirani kao fetusi. Ukoliko se tad već znalo za anomaliju. To je stvar osobnog izbora svake žene!Želim im svu sreću svijeta!

  • 10.06.2023.

    Kad se sudbina poigra .

  • DancingQueen 10.06.2023.

    Onaj tko je spavao s tom curom nije baš sav svoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare