Obavijesti

Lifestyle

Komentari 23

Niste sigurni što osjeća prema vama, a već ste dugo zajedno? Ovo je 11 znakova da vas ne voli

Niste sigurni što osjeća prema vama, a već ste dugo zajedno? Ovo je 11 znakova da vas ne voli

Dugo ste zajedno, a on vam ni jednom nije pokazao ni natruhu ljubavi? Skriva vas od obitelji i prijatelja, izbjegava kontakt očima i ne komunicira? Ovo su sami neki od znakova koji pokazuju da vas ne voli

VIDEO

Zaljubljeni ste do ušiju i želite mu reći magične riječi 'volim te' no niste sigurni hoće li vam on uzvratiti. Ako ste već duže vrijeme skupa, a on vam još nikada nije rekao 'volim te' ili 'i ja tebe', to nije dobar znak. Postoji nekoliko prilično jasnih znakova na koje morate paziti ako sumnjate da ne osjećate isto.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Seks savjeti 00:56

1. Komunicira samo pod vlastitim uvjetima

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovakav tip muškarca je upravo onaj koji kada dođe vaša poruka, vidi ju, zna da je tamo, i zna da vi znate da je on to vidio, ali jednostavno neće odgovoriti. On će odgovoriti kada to njemu bude odgovaralo. 

Naravno, to ne znači da mu se ne sviđate. Sviđate mu se, ali mu jednostavno niste prioritet i to je kraj svega. Osim toga, to ne znači da on igra igrice s vama iako biste to mogli pomisliti. On samo želi da vi znate na koji način ste vi njemu bitni i to je sve. Jednostavno morate shvatiti da mu niste prioritet i da bi on teško mogao reći 'volim te'.

Ako i kaže te riječi, zapitajte se voli li vas stvarno ako mu niste prioritet? Nemojte se zavaravati.

Žena se šokirala: 'Moj najbolji prijatelj ne smije se družiti sa mnom nakon što je našao curu'
Žena se šokirala: 'Moj najbolji prijatelj ne smije se družiti sa mnom nakon što je našao curu'

2. Skriva vas od svoje obitelji i prijatelja

To ne znači da vas skriva u drugu sobu kada oni dođu, ali kada muškarac ozbiljno misli s vama i kada je ponosan što u životu ima djevojku kao što ste vi onda je želi svima pokazati i sa svima upoznati. 

Ako vas drži podalje od obitelji i prijatelja, odlučio je da vi niste prava i nikada to vjerojatno nećete ni biti. To saznanje boli, ali je istinito.

3. Neće komunicirati s vama na društvenim mrežama

Dečko koji jednostavno nije toliko zaljubljen u vas ograničit će interakciju s vama na društvenim mrežama. Osim što neće objavljivati ništa što ima veze s vama, odznačiti će se i s fotografija na kojima ga vi označite. To naravno znači da vas skriva, a i da ne želi da itko zna da je on zauzet.

4. Reći će vam da nije dovoljno dobar za vas

Muškarci koji vam ne namjeravaju uzvratiti ljubav često će vam to reći, samo ne koristeći te određene riječi.

Kad muškarac kaže nešto poput: 'Možeš ti bolje od mene', 'Nisam ja dobar za tebe', 'Imam tamnu stranu' ili 'Svi me ostavljaju', on vam govori istinu. Ako vam čovjek iskreno kaže ove riječi, vjerujte mu i krenite dalje.

5. Nikad ne dolazi kod vas

Ponekad parovi uđu u rutinu odlaska kod jedne osobe više nego kod druge. Ako muškarac stalno dolazi kod vas i vi mu kažete da biste voljeli nekad otići i kod njega, a on svaki put te planove otkaže, razmislite. Ne želi s vama ići korak dalje i to vam daje do znanja svojim postupcima. Samo malo pročitajte između redaka.

Par se vjenčao dva puta nakon što je žena izgubila pamćenje od posljedica prometne nesreće
Par se vjenčao dva puta nakon što je žena izgubila pamćenje od posljedica prometne nesreće

6. Nikad vas ne predstavlja kao svoju djevojku

Prvu noć izlazite kao službeni par i sretnete nekog koga on poznaje, a on vas predstavi 'Bok, ovo je moja prijateljica' ili ' Bok, ovo je Ana' primjerice.

Čovjek koji vas stvarno voli toliko je ponosan na vas i vašu vezu da će jedva dočekati svima vas predstaviti kao njegovu curu.

7. Samo priča, a malo radi...

Fotolia

Muškarci koji znaju da padate na lijepe riječi često će vam govori slatke stvari, ali ništa od toga neće pokazivati niti poduzimati. Primjerice, razgovarat će o zajedničkom odmoru iz snova, o tome kako će izgledati vaša kuća na selu i kako ćete nazvati preslatkog psića kojeg će on kupiti. 

Usporedite te snove koje on vrti s onim što zapravo radi. Ako vidite da on samo previše priča, a zapravo ništa od toga ne radi, znate što vam je činiti.

8. Nema ga danima

Kad nekoga volite, potrudite se oko njega i vodite brigu o tome. Ljubav, uostalom, znači stavljanje tuđih potreba iznad vlastitih.

Čovjek kojeg ne vidite i ne čujete po par dana jer jednostavno nestane (a vi ne znate gdje je i s kim je) ne odnosi se prema vama s ljubavlju. A to radi jer vas zapravo ne voli. Ako ništa, on jedino voli pažnju koju dobiva od vas kad ga molite da se vrati nazad.

9. Opija se kada god ste zajedno

Ako čovjeku treba alkohol kako bi lakše podnosio vrijeme s  vama, ili ima problem s pićem koji ne može riješiti ili vas doživljava kao zabavu, to definitivno nije tip koji će vas zadovoljiti u romantičnom pogledu.

10. Izbjegava kontakt očima s vama

Komunikacija je ključ svake zdrave veze. Ako vas dvoje ne možete sjesti zajedno i razgovarati o neugodnim i teškim stvarima onda imate problem. Oni koji su u zdravoj vezi to rade kad god je teško. Sve se rješava komunikacijom.

Ako pokušate razgovarati sa svojim muškarcem o ozbiljnim stvarima i on prekine kontakt očima s vama to vam govori da on nije spreman za ozbiljne stvari, za ljubav, za komunikaciju i da zasigurno nije spreman biti s vama u ozbiljnom i dugotrajnom odnosu. Krenite dalje i nađite nekoga tko vas može gledati u oči.

Evo kako saznati što zapravo želite i trebate u ljubavnoj vezi
Evo kako saznati što zapravo želite i trebate u ljubavnoj vezi

11. Nije zainteresiran za upoznavanje vaših prijatelja

Kada ste sami, on govori kako jedva čeka upoznati vaše prijatelje i družiti se s njima, ali kada god mu se ukaže prilika da to učini, on ima milijun izgovora i svaki put to izbjegne.

Istina je samo jedna, a to je da on zna da će ga vaši prijatelji pročitati i da će shvatiti da njegove namjere nisu ozbiljne, piše Your Tango.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru