To je to što me zanima!

Jane Fonda ponovo vježba! Na TikToku objavila svoj prvi video

Slavna glumica koja se 80-ih godina proslavila promocijom vježbanja na TikToku je objavila prvi video u kojem najavljuje povratak s ciljem da potakne razmišljanje o klimatskim promjenama
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:Zajedno smo počeli vježbati, a on je prije dobio savršeno tijelo

- Pozdrav svima na TikToku! Moje je ime Jane Fonda i vraćam se s novom serijom ‘Vježbajte s Jane Fonda’ – objavila je na toj platformi slavna glumica, koja je još 80-ih godina prošlog stoljeća postala ikona vježbanja i zdravog načina života, objavivši i prvi video na ovoj mreži.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Kako sama kaže, povratkom vježbanju preko društvenih mreža želi potaknuti ljude da počnu razmišljati o krizi koju svijet prolazi zbog klimatskih promjena.

NOSTALGIJA Jane Fonda: Glumica je zbog oca, a feministica zbog sebe

Zato će, pod pokroviteljstvom američkog ogranka organizacije Greenpeace, svaki petak održavati virtualne sate vježbanja pod nazivom ‘Fire Drill Friday’ i podsjećati na to kako svojim navikama možemo pridonijeti smanjenju zagađenja koje dovodi do klimatskih promjena.  

- Bez obzira jeste li na kauču, ili na podu, na svojoj prostirci za jogu, pridružite mi se u vježbanju petkom, jer budućnost nas treba. I ja vas trebam – poručila je glumica koja je nedavno navršila 81. godinu, i  unatoč tome vrlo je vitalna i aktivna. 

Kao ‘domaćica’ virtualnog vježbanja, odmah je ‘upisala’, odnosno tagirala i svoje slavne prijatelje, među kojima su Chelsea Handler, Piper Perabo, Amber Valetta, Alyssa Milano, Norman Lear i Marisa Tomei, kako bi potaknula i sve njihove fanove da joj se pridruže i vježbajući zajedno potiču svijest o tome koliko je važno razmišljati o svojim navikama i ponašanju prema prirodi. 

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video  

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare