To je to što me zanima!

Janjeća rebra marinirana u medu, vinu, cimetu i češnjaku

Ovo jelo je savršen nedeljni ručak. Vrlo jednostavno ga je napraviti, a topi se u ustima koliko je meso meko, sočno i ukusno. Rebra poslužite uz neko povrće, bilo kuhano ili u obliku fine salate
Vidi originalni članak

Sastojci: 

  • 1,5 kg janjećih rebara
  • 2 luka
  • 2 žličice mljevenog češnjaka
  • 3 žličice meda
  • 3 žličice maslinova ulja
  • 1/4 šalice sojina umaka

ZA PRSTE POLIZATI Ljetni recept: Dagnje na buzaru

  • šalica vina
  • papar i sol
  • 1/4 šalice limunova soka
  • žličica cimeta

Priprema: 

U manjoj posudi pomiješajte narezani luk, češnjak, ulje, med, sojin umak, vino, papar, sol, limunov sok i cimet. Janjetinu stavite u vatrostalnu posudu pa je prelijte tom mješavinom. Ostavite u hladnjaku sat vremena pa prebacite u pećnicu.

Pecite 40 minuta na 200 stupnjeva. Poslužite s povrćem.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 08.08.2021.

    Sve imam samo mi fale janjeća rebra 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare