Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Janjeća rebra marinirana u medu, vinu, cimetu i češnjaku

Janjeća rebra marinirana u medu, vinu, cimetu i češnjaku

Ovo jelo je savršen nedeljni ručak. Vrlo jednostavno ga je napraviti, a topi se u ustima koliko je meso meko, sočno i ukusno. Rebra poslužite uz neko povrće, bilo kuhano ili u obliku fine salate

Sastojci: 

  • 1,5 kg janjećih rebara
  • 2 luka
  • 2 žličice mljevenog češnjaka
  • 3 žličice meda
  • 3 žličice maslinova ulja
  • 1/4 šalice sojina umaka
Ljetni recept: Dagnje na buzaru
Ljetni recept: Dagnje na buzaru
  • šalica vina
  • papar i sol
  • 1/4 šalice limunova soka
  • žličica cimeta

Priprema: 

U manjoj posudi pomiješajte narezani luk, češnjak, ulje, med, sojin umak, vino, papar, sol, limunov sok i cimet. Janjetinu stavite u vatrostalnu posudu pa je prelijte tom mješavinom. Ostavite u hladnjaku sat vremena pa prebacite u pećnicu.

Pecite 40 minuta na 200 stupnjeva. Poslužite s povrćem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
Evo kako rade dućani u nedjelju
DETALJAN POPIS

Evo kako rade dućani u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču
Veliki tjedni horoskop: Bik će podmiriti dug, Vage biti jako društvene, a Lav sve šarmirati
od 15. do 21. prosinca

Veliki tjedni horoskop: Bik će podmiriti dug, Vage biti jako društvene, a Lav sve šarmirati

Slobodnim Djevicama će stara ljubav ponovno postati aktualna, no sada nastavljate na zdravijim temeljima. Neke bi novu simpatiju mogle steći i na radnom mjestu