Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Ljetni recept: Dagnje na buzaru

Ljetni recept: Dagnje na buzaru

Dagnje na buzaru su jedan od specijaliteta mediteranske kuhinje. Sadrže brojne nutrijente poput željeza, natrija, fosfora i selena, a sadrže i folnu kiselinu. Smatraju se niskokaloričnom namirnicom

Sastojci: 

  • 1,5 kg dagnji
  • 5 - 6 jušnih žlica maslinovog ulja
  • 1 jušna žlica sjeckanog peršina
  • 5 češnjeva češnjaka
  • 1/2 čajne žličice bijelog papra
  • 200 ml bijelog vina
  • 1 jušna žlica krušnih mrvica
  • 1 limun 

Priprema: 

  1. Tupom stranom noža ostružemo sve priljepke s vanjske strane školjki i odvojimo dlakavu 'bradu' sa spoja.
  2. Pod mlazom hladne vode svaku školjku još jednom dobro isperemo.
  3. Napukle školjke i sve one otvorene - bacite. 
  4. U tavi, na ugrijano maslinovo ulje, dodamo protisnuti češnjak, sjeckani peršin i malo papra, kratko promiješamo pa dodamo očišćene dagnje i na kolute narezan limun.
  5. Kada se dagnje otvore sve zajedno podlijemo vinom i pustimo da provrije te poslužimo. 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Seksualni bonton: Znate li kako se treba ponašati u krevetu?
IMATE LI STILA?

Seksualni bonton: Znate li kako se treba ponašati u krevetu?

Stručnjakinja za seks, Tracey Cox dijeli univerzalna pravila dobrog seksualnog ponašanja koja biste trebali prakticirati sa svojim ljubavnicima ako im želite dati do znanja da imate stila