To je to što me zanima!

Jeo 10.000 kalorija na dan za mišiće, pa umro od karcinoma

Dok je bio zdrav, Dean Wharmby je jeo velike količine brze hrane i pio puno energetskih napitaka. Obolio je od agresivnog tumora jetre i za to krivio prehranu
Vidi originalni članak

Djevojka Charlotte Rigby, s kojom je imao kćer, bila je uz njega u bolnici sve dok nije izdahnuo. Grlila ga je nadajući se čudu. Dean Wharmby (39) iz Velike Britanije umro je od vrlo agresivnog tumora jetre dijagnosticiranog krajem lanjske godine. Bio je prevelik za operaciju pa je ovaj bivši bilder i osobni trener svaki dan slabio. Pred smrt nije bio prepoznatljiv, osušio se, a od ogromnih mišića ostala je visjeti koža.

Facebook

Tijekom života, dok je bio u punoj snazi, dnevno je jeo velike količine pizze, hamburgera, sendviča od slanine... Pio je sedam do osam limenki energetskih napitaka. Dnevno je u organizam unosio oko 10.000 kalorija, što je otprilike pet puta više od onoga što je prosječnom muškarcu potrebno.

Nakon dijagnoze je rekao da ga je pokušaj stvaranja idealnog mišićavog tijela takvom prehranom vjerojatni krivac za njegovu tešku bolest. Kroz što prolazi govorio je iskreno na Facebooku. Otkrio je i da su mu liječnici ponudili odlazak na kemoterapiju, ali odmah su ga upozorili da od toga neće biti koristi. Davali su mu tri tjedna života. Ipak je poživio duže.

Pogledajte u videu kako je izgledao prije, a kako pred kraj:

- Dean sada pleše s anđelima na nekom mjestu gdje ne postoje ograničenja. Znam da su ga tamo dočekali raširenih ruku jer je bio predivna duša. Počivao u miru dragi. Hvala ti što si me probudio. Volim te - napisala je Charlotte na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • yocko 24.07.2015.

    Kako neće ovako završiti čitav život je jeo otrove.

  • slalugari 24.07.2015.

    pa neznam bas da se je trpao masnom hranom i fastfoodom!To je oprecno bodibildingu!To bi onda bio Salobilding a ne izgradjivanje i hipertrofija misica a ne stomaka i guzice i slaufova sa strane!Nazalost kao i 75%vjezbaca po teretanama nema ni znanja ni novca pa gutaju koje kakve kemikalije koje su proizvedene u kini i ilegalno uvezene ,tako je i sa onim ubrzivacima metabolizma i sagorjevacima sala i kojekakvim dodacima a sto ti znas sto je zapravo samljeveno u tim praskovima i tabletama!Jedino ajde onaj Whey nije los ali opet sve treba umjereno!

  • Seminola 23.07.2015.

    dobio je sta je trazio . . niko ga nije na ovo tjerao . SAM PAO SAM SE UBIO . nikakve suze nisu potrebne . ovakve idiote treba ubiti po rodjenu. da ne druga djeca ne ugledaju na njega . ( dok je biou snazi ) .

Komentiraj...
Vidi sve komentare